Görüş Bildir
Haberler
Android Studio’daki Emülatör Yeni Sürümle 50 Kat Daha Hızlandı

Android Studio’daki Emülatör Yeni Sürümle 50 Kat Daha Hızlandı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Google, Android platformu için program geliştirme aracı Android Studio'yu daha hızlı bir hale getiriyor ve koddaki değişiklikleri emülatörde veya bir cihazda anında oynatma özelliğini sunuyor.

Hak ettiği adı alan 'Instant Run' özelliği Android Studio 2.0'da opsiyonel bir seçenek ancak sadece oynat tuşuna basar gibi kodlarda yaptığınız değişikliklerin nasıl işlediğini görmek için oldukça kullanışlı oluyor.Android Studio'nun emülatörü ara yüzünü de yenilemiş durumda. Kullanıcılar artık emülatöre sürükle-bırak yoluyla yeni APKlar ekleyebilir ve pencerelerin köşelerinden tutup çekerek onları yeniden boyutlandırabilir.

Beta sürümünde, yeni bir 'GPU Profiler' aracı bütün OpenGL oturumları kaydetmenize ve bütün değişiklikleri parça parça görmenize olanak sağlıyor. Her parça için olan kodları görebilir ve GL Durumu ve Komutları üzerinden bilgi alabilirsiniz.

Google'ın bu projenin arkasındaki amacı hız. Şimdi Android Marshmallow için kod yazılması 5 kat daha hızlı ve Instant Run özelliği ile 50 kata kadar daha hızlı bir şekilde oynatma yapılıyor.

Yeni Android Stuido uygulamasını aşağıdaki linkte Android Geliştiricileri internet sayfasından indirilebiliyor.

Kaynak: http://thenextweb.com/dd/2015/11/23/t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
3
2
1
1
1