Görüş Bildir
Haberler
Android'in Lollipop Sürümü ile Gelen Sürpriz Oyun

Android'in Lollipop Sürümü ile Gelen Sürpriz Oyun

06.06.2015 - 00:16 Son Güncelleme: 06.06.2015 - 17:56

Android'in yeni versiyonu Lollipop'un telefonlarımıza yerleşmesi ile bir çok yeni özelliğine de alışmaya çalışıyoruz. Google geliştiricileri hayatımızı kolaylaştırmak için çeşitli özellikleri yayınlarlarken 'Biz o kadar çalıştık ettik biraz da onlar bulmaya çalışsın bazı şeyleri' diye muzurluklar da yapabiliyorlar. Bu muzurlukların en son örneği bir çoğumuzun telefonuna yeni gelen lollipop sürümünde gizlenmiş bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu gizlenmiş oyun aslında bildiğimiz 'flappy bird' türevlerinden. Lakin ki öyle değildir. Android geliştiricileri işi biraz da reklama dökmüş olacaklar ki kendi androidlerini oyun içerisine yerleştirmişler bununla da kalmayıp oynanabilirliği zorlaştırmışlar. Yani dokunmatiği o kadar hassas yapmışlar ki öyle 'Ben flappy'de 450 yaptım' falan diyip oyuna başlamayın sonu çok hoş olmuyor.

Peki bu oyun nerde?

Öncelikle Lollipop yüklü telefonunuzun 'ayarlar' sekmesine giriyoruz. 'Cihaz Hakkında' alanına tıklıyoruz ('Tap'liyoruz da diyolar da bence tıklama) Daha sonra android sürümümüzün bulunduğu satırı buluyoruz.

Android sürümünüzün yazdığı satıra seri bir şekilde arka arkaya tıklıyoruz. Daha sonra karşınıza küçük bir lollipop şekeri çıkıyor. Onun da üstüne tıklayarak büyütüyoruz. Sonra da büyümüş şekerimizin üstüne uzunca basıyoruz ve oyununuz karşınızda.

Dikkat: Oyunu açarken parmaklarınızın aşırı hızlı olmasından dolayı doğacak sonuçlardan sorumlu değilim.

Videolu Gösterim

Şimdi oyununuzu keyifle veya sinir harbi içerisinde oynayabilirsiniz. İyi eğlenceler!

Dikkat 2: Tabi ki oyundaki başarısızlığınız yüzünden telefonu kırmanızın da sorumlusu değilim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
19
14
10
9
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
AllisonWinner

İnanmıyorum çok güzel :D