Görüş Bildir
Haberler
Anarşistlerin 'Zehirli İçecek' Tehdidi Yunanistan'ı Karıştırdı

Anarşistlerin 'Zehirli İçecek' Tehdidi Yunanistan'ı Karıştırdı

Yunanistan'da bir anarşist grubun içine zehirli kimyasallar katacakları içecekleri marketlerdeki raflara yerleştireceğini bildirmesi üzerine, aralarında global markaların da bulunduğu firmalar ürünlerini raflardan çekeceklerini açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

FAI/IRF adlı anarşist grup, bir internet sitesinde yayınladıkları mesajda, 'Green Nemesis' adlı operasyonla aralarında uluslararası firmalara ait ürünlere tuz ruhu olarak bilinen hidroklorik asit katarak yılbaşı tatili boyunca market raflarına yerleştirecekleri tehdidinde bulundu.

Şirketler söz konusu ürünlerin bu dönemde raflardan indirileceğini açıkladı

Şirketler söz konusu ürünlerin bu dönemde raflardan indirileceğini açıkladı

Amaçlarının bu firmaların ürünlerini iki hafta boyunca sattırmamak olduğunu ifade eden grup, mesajlarının yanı sıra kimyasal maddeleri nasıl içeceklerin içine enjekte ettiklerini gösteren bir de video yayınladı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, terörle mücadele ekiplerince tehdide yönelik araştırmanın devam ettiği belirtildi.

Şirketler, yaptıkları duyurularla aralarında çeşitli içecekler, süt ve domates sosu bulunan söz konusu ürünlerin bu dönemde marketlerdeki raflardan indirileceğini açıkladı.

Grup, benzer bir tehdidi üç yıl önce de gerçekleştirmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
85
71
36
27
15
14
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gaucho

Bizde devletin çocuklara dağıttığı sütler zehirli çıktığından anarşistlere gerek kalmıyor. Helal olsun şu akp'ye anarşizme geçit vermiyorlar.

Belphegor

Meh.Biz eğlenirken yan masaya alevli meyve tabağı gönderen,tavuk eti diye martı,köpek,at eti yiyen,radyasyonlu çay içen,musluklarından karamel makiyatolar ak... Devamını Gör

eeyz

Yunanlar bu coğrafyadan çıkmış en kalite adamlar sanırım hep bir sorgulama başkaldırı var bide bize bak hüloğ

denemecelersss

amk böyle başkaldırı sorgulamam olur? İnsan hayatını zehir ederek. Yunanlılar her zaman tartışırılar melciste sorgularlar ama bu hayvanlığı yapmazlar kendi i... Devamını Gör