Görüş Bildir
Haberler
Anaokulunda Taciz İçin Kırmızı Bülten Çıkarıldı! DNA Örnekleri Uyuşuyor

Anaokulunda Taciz İçin Kırmızı Bülten Çıkarıldı! DNA Örnekleri Uyuşuyor

İstanbul'da özel bir anaokulunda öğrencisi E.K.'ya cinsel istismar uygulamaktan, darp ve hakaret etmekten yargılanan İngiliz kadın öğretmen R.K.R. hakkında kırmızı bülten çıkartıldı. Sanık R.K.R. hakkında toplamda 11.5 yıla kadar hapis cezası istendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anasınıfı öğretmeni İngiltere'ye kaçtı

Anasınıfı öğretmeni İngiltere'ye kaçtı

İstanbul’da özel bir anaokulunun öğrencisi olan E.K., annesiyle 2019 yılı Ocak ayında polise giderek öğretmeni R.K.R. hakkında şikayette bulunmuş, başlatılan soruşturma çerçevesinde ifadesi alınan R.K.R. suçlamaların hayal ürünü ve iftira olduğunu iddia etmişti. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan R.K.R. İngiltere’ye gitmişti. Bakırköy 19. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya taraf avukatları katıldı.

Rapor: "Öğretmen kadının DNA'sı uyuşuyor"

Müşteki avukatı Dicle Matur Çökelek beyanında, “Sanık yurt dışındadır. Türkiye’ye gelmemektedir. Kaçak durumdadır. Bu sebeple hakkında kırmızı bülten çıkarılmasını talep ediyoruz. Mağdura ait raporlar incelendiğinde bir kadına ait DNA örneği çıkmıştır. Bu sebeple DNA’nın sanığa ait olup olmadığının tespiti için bu yönde de inceleme yapılmasını talep ediyoruz” dedi.

Sanık avukatı Ahmet Ömer Bayraktar ise beyanında, “Kırmızı bülten çıkarılması bu aşamada sert bir tedbirdir. Müvekkilimin yurt dışından adresi bellidir. Yargılanmaktan kaçmamaktadır” ifadelerini kullandı. Mahkeme heyeti, sanık hakkında kırmızı bülten çıkarılmasına karar vererek duruşmayı erteledi. Bakırköy 19. Ağır Ceza Mahkemesi Richardson hakkında yakalama kararı çıkarttı.

Toplamda 11.5 yıla kadar hapis isteniyor

Toplamda 11.5 yıla kadar hapis isteniyor

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı hazırladığı iddianamede R.K.R.’ın “Çocuğun nitelikli cinsel istismarı” suçundan 5 yıldan 8 yıla kadar hapis, “basit yaralama” suçundan 6 aydan 1,5 yıla kadar hapis, hakaret suçundan da 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
71
20
5
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mrspock

pedofili olaylarında istismara uğrayan tüm hayatını etkileyen travma yaşar. bir insanın ortalama yaşam süresi kadar cezayı vercen geçicen bunlara

mamamia

11 yıl ne amk gerçi bu da iyi bı gelişme sayılır ama söz konusu olan bı çocuk ve sözde "eğitimci"

Merffy

Yok eğitimci değil bizzat sistemin içinden biri olarak söylüyorum ki MEB sokaktan geçen herkesi uzman olarak anaokuluna kabul edebiliyor. Sadece yabancı oldu... Devamını Gör

ece talyanoğlu

Malesef öğretmenlik kavramının içini boşalttılar 1988-2000 yılları arasında ilk orta ve liseyi okudum o zaman aldığımız eğitimle şimdikinin alakası yok..Biz ... Devamını Gör