Görüş Bildir
Haberler
Anadolu Ajansı: ABD'de TRT World Ekibine Saldırı Oldu

etiket Anadolu Ajansı: ABD'de TRT World Ekibine Saldırı Oldu

ABD'de, George Floyd adlı vatandaşın polis şiddeti nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından, birçok şehirde protestolar düzenleniyor. Polisle protestocular arasındaki gerginlik, zaman zaman tırmanıyor.

Anadolu Ajansı, protestoların düzenlendiği bölgelerde yayın yapan TRT World muhabirlerine saldırı düzenlendiği  ve muhabirlerin plastik mermi ile yaralandığını aktardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AA: TRT World ekibine iki ayrı saldırı

AA: TRT World ekibine iki ayrı saldırı

İşte saldırı anları 📹

Muhabirler plastik mermi ile yaralandı

Muhabirler plastik mermi ile yaralandı

Kanalın Washington muhabiri Sally Ayhan'ın plastik mermi ile bacaklarından ve göğsünden yaralandığı aktarıldı.

Minneapolis'te de bir başka TRT World muhabiri Lionel Donovan ve kameraman Barbaros Sayılgan, yaşananları ekrana taşırken polis şiddetinin hedefi oldu. Donovan, kasığına isabet eden plastik mermiyle yaralandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
232
127
64
43
28
15
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Resho

Ya siz angut musunuz? Gösterinin ortasına girip çekim yapıyorlar sonra TRT'ye saldırı düzenlendi diye algı yaratıyorsunuz. La havle!

Süvari Bora

Aynen, ne alaka saldırı falan nereden uydurmuşlar. Gösterinin içine girersen tabii ki böyle şeyler olur. Özellikle kalkıp kimse bir şey yapmamış.

Kzlt

Göstericilere değilde Trt World ekibine hedef gözeterek mi saldırmışlar. Görüntülerden anladığım protestoculara saldırı oluyor trt world ekibi de içlerine gi... Devamını Gör

ozan

Evet gerçekten TRT muhabirlerini hedefe koyan saldırılar olmuş. Sayın Fahrettin Altun da "medya özgürlüğü demokrasinin belkemiğidir" diye kınamış bunları. Bu... Devamını Gör