Görüş Bildir
Haberler
Amy Winehouse'un Hayatı Şimdi de Sinema Filmi Oluyor

Amy Winehouse'un Hayatı Şimdi de Sinema Filmi Oluyor

Ulaş
09.11.2015 - 17:30 Son Güncelleme: 10.11.2015 - 01:45

Yönetmenliğini Asif Kapadia’nın üstlendiği Amy Winehouse belgeseli Amy, geçtiğimiz yaz gösterime girmiş, gişede yüzleri güldürmüş, içeriğiyle ise birçok tartışmaya konu olmuştu. Hal böyle olunca Amy Winehouse’la ilgili biyografik bir sinema filmi daha yapılacağı haberleri de iyiden iyiye ortaya çıkmaya başladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

August Rush’ın İrlandalı yönetmeni Kirsten Sheridan, yeni bir Amy Winehouse filmi için kolları şimdiden sıvamış durumda.

Winehouse’u, Noomi Rapace canlandırabilir

Winehouse’u, Noomi Rapace canlandırabilir

Senaryosunu da Sheridan’ın yazdığı yeni Amy Winehouse filminde Winehouse’u canlandırması beklenen isim ise, Prometheus’tan hatırlayacağımız İsveçli oyuncu Noomi Rapace. Şimdilik önündeki tek pürüz, Amy Winehouse şarkılarının telif hakları olan film için yapımcılar tüm güçleriyle çalışıyorlar, bu konu da aşıldığı takdirde yakın zamanda vizyonda yeni bir Amy Winehouse filmi görmemiz muhtemel görünüyor.

Filmin, Baba Winehouse tarafından yapılması da muhtemel

Filmin, Baba Winehouse tarafından yapılması da muhtemel

Kirsten Sheridan’ın dışında bir başka Amy Winehouse filmi yapmak isteyen isim ise Amy’nin babası Mitch Winehouse. Asif Kapadia’nın belgesel filmi Amy’nin gerçekleri yansıtmadığını düşünen baba Winehouse da Amy ile ilgili kendi filmini yapmak istiyor. Henüz açıklamadan ibaret olan bu durumun ileride gerçekten bir filme dönüşüp dönüşmeyeceğini ise hep beraber göreceğiz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
19
8
6
4
2
0