Görüş Bildir
Haberler
'Amrabat'ı Satın Alacağımızı Galatasaray'a İlettik'

'Amrabat'ı Satın Alacağımızı Galatasaray'a İlettik'

Batuhan
05.05.2015 - 12:41
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray ile anlaşsa da henüz 3.5 milyon euroluk bonservis ücretini ödemeyen Malaga’da sportif direktör Mario Husillos önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray ile Malaga arasında uzun süren pazarlıklar geçtiğimiz hafta nihayete erdi ve Malaga’nın Amrabat’ın bonservisini almak için Galatasaray ile anlaştığı açıklandı. Buna göre İspanyol ekibi 1.75 milyon euroyu peşin geri kalan 1.75 milyon euroyu ise daha sonra ödeyecek. Fakat şu ana kadar Galatasaray’ın konu ile ilgili KAP’a bildirdiği bir anlaşma yok. Malaga tarafı ise transferden emin.

101 TV’de yayınlanan Area Malaguista programına katılan Malaga Sportif Direktörü Mario Husillos, Amrabat’ın 30 Haziran’dan sonra da Malaga forması giyeceğini söylerken, “Yaz dönemi için ondan daha iyi bir transfer yapacağımızı sanmıyorum. Onu satın alacağımızı Galatasaray’a ilettik. Amrabat’tan sonra yapacağımız transferlere bonservis ödemeyeceğiz” ifadelerini kullandı. Malaga'nın Levante forması giyen ve sözleşmesi biten David Barral'ı da transfer etmesi bekleniyor.

Amrabat için ilk etapta gerekli olan 1.75 milyon euroyu halen bulamayan Malaga’nın Asya pazarına açılarak buradan bir gelir elde etmesi ve bu gelirle birlikte Amrabat’ın bonservisini satın alması bekleniyor.

Ajansspor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0