Görüş Bildir
Haberler
Aman Dikkat! Karşındaki Kişiyi Senden Jet Hızıyla Soğutup Aranızdaki Çekimi Bitiren 10 Hareket

Aman Dikkat! Karşındaki Kişiyi Senden Jet Hızıyla Soğutup Aranızdaki Çekimi Bitiren 10 Hareket

İlişkilerin güçlü kalmasını sağlamak için ekstra özen göstermek gerekmektedir. Ancak bazı eylemlerinizle farkına varmadan karşınızdaki kişiyi kendinizden uzaklaştırabilirsiniz. İşte, karşındaki kişiyi senden jet hızıyla soğutup aranızdaki çekimi bitirecek hareketler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. O konuşurken dinlememek.

www.google.com

İlişkinizdeki bir sorunu size anlatmaya çalışıyorlar. Ancak o sırada siz telefonda sosyal medyada geziniyorsanız, sizden jet hızıyla soğuyabilir. Partneriniz konuşurken zaman zaman dikkatinizin dağılması normaldir. Fakat böyle bir şey yaşandığında hemen özür dilemelisiniz ve onu dinlediğinizi göstermek için elinizden geleni yapmalısınız.

2. Yanlış kararlarınızda onu suçlamak.

www.google.com

Kim başka birinin yaptığı yanlış bir davranışı üstlenmek ister ki? Çoğumuz böyle durumlardan olabildiğince kaçınmaya çalışırız. Yanlış kararlarınızda karşınızdaki kişiyi suçlamak yoruculuğa, kırıcılığa ve toksikliğe yol açabilir.

3. Sözünde durmamak.

3. Sözünde durmamak.

Yerine getirmeyeceğiniz bir söz verirseniz, birçok sorunun yaşanmasına sebep olabilirsiniz. Bu hem ilişkinizin kopmasına hem de aranızda güven problemlerinin yaşanmasına sebep olabilir.

4. Yalan söylemek.

www.google.com

Bir ilişkide güven sorunları aldatma, yalan söyleme gibi eylemlerden sonra yaşanabilir. Yalan söylediğinizde partneriniz sizden hem soğur hem de size güvenemez.

5. Onun kararlarına saygı duymamak.

5. Onun kararlarına saygı duymamak.

Onun kararlarına saygı duymadığınızda, kendisini değersiz hissedecektir. Bu da sizden uzaklaşmasını sağlayacaktır. Sağlıklı bir ilişki kurmak istiyorsanız, birbirinizin kararlarına saygı duymalısınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yaptığı her şeyi analiz etmek.

www.google.com

Partnerinizin yaptığı her şeyi aşırı analiz etmek, bir felaketin reçetesidir. Her şeye bir anlam yüklemeye çalışırsınız. Bu da çıldırmanıza neden olur.

7. Seks ve sevgiyi esirgemek.

7. Seks ve sevgiyi esirgemek.

Seks ve sevgiden vazgeçmek, ilişkinizin başlamadan bitmesine neden olur. Bir ilişkide hem seks hem sevgi oldukça önemlidir.

8. Empati yapmamak.

www.google.com

Bir ilişkide empati ve karşılıklı saygı oldukça önemlidir. Birbirinize anlayış duygusuyla yaklaşmalısınız. Empati olmayan ilişkilerde dengesizlik ve umursamazlık vardır.

9. Sürekli eleştirmek.

9. Sürekli eleştirmek.

Eleştiri çoğu zaman hoş değildir. İlişkilerinizi ve birbirinize duyduğunuz şefkati aşındırabilir. Partnerinize sürekli olarak istenmeyen geri bildirimler vermeniz onun uzaklaşmasına neden olur. Zamanla bu duygular küçümsemeyi arttırabilir.

10. Ne istediğini bilmemek.

www.google.com

İlişkilerinizde gerçekten ne istediğinizi netleştirmenizde yarar vardır. Ne istediğinizi biliyorsanız, bunu dile getirmekten korkmamalısınız. Bir ilişkiden ne istediğinize ve neye ihtiyacınız olduğuna enine boyuna düşünmelisiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
13
10
6
5
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
JohnySins

Bu saydiklarinizin bir cogu bende vardi eski kiz arkadaslarim hala yaziyor bana barisalim diye o yuzden kizlarin cogu yalan dolani ve kendisini asagilayan er... Devamını Gör

JohnySins

Ha sunuda belirteyim unutmadan hangisini el ustunde tuttuysam cekip gitti o yuzden kacan kovalanir.