Görüş Bildir
Haberler
Altındağ Olaylarında 4 Kişi Tutuklandı

Altındağ Olaylarında 4 Kişi Tutuklandı

Ankara'nın Altındağ ilçesinde, Emirhan Yalçın'ın ölümü, Ali Yasin Güler'in de yaralanması ile sonuçlanan kavga sonrası yaşanan olaylara ilişkin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sürüyor. Savcılığın olayla ilgili çalışmaları tamamladığı, Adli Tıp Kurumu’ndan beklenilen raporun gelmesinin ardından 2 şüpheli hakkında iddianame hazırlanacağı öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Altındağ ilçesi Battalgazi Mahallesi'nde 10 Ağustos günü saat 21.30'da meydana gelen olayda, çocukluk arkadaşı olan Emirhan Yalçın ve Ali Yasin Ülger, Suriyeli Yahya Al Abdo (20) ve Almed Muhammed Abdo (16) ile tartıştı. Kavgaya dönen olayda Yahya Al Abdo, Emirhan Yalçın ve Ali Yasin Ülger'i bıçaklayarak kaçtı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Emirhan Yalçın, hayatını kaybetti. 

Gözaltına alınan Suriyeli Yahya Al Abdo ve Almed Muhammed Abdo ise sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece 'tasarlayarak öldürme' suçundan tutuklandı. Olayın ardından bölgede toplanan kalabalık, Suriyelilerin ev ve iş yerlerine hasar verdi.

4 şüpheli tutuklandı

4 şüpheli tutuklandı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, Suriyelilere ait ev ve iş yerlerine yönelik yapılan eylemlere ilişkin soruşturması devam ediyor. Alınan bilgiye göre, olaylardan sonra gözaltına alınan 99 şüpheliden 4'ü tutuklandı, 27'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüphelilerden 68'i de emniyetteki ifade işlemlerinin ardından bırakıldı. 

Şüphelilere yönelik 'hırsızlık', 'mala zarar verme', 'görevli memura mukavemet', 'kasten basit yaralama' ve 'iş yeri dokunulmazlığının ihlali' gibi suçlardan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

İddianame aşamasında

İddianame aşamasında
İçeriğin Devamı Aşağıda

Emirhan Yalçın’ın ölümü, Ali Yasin Güler’in de yaralanmasıyla ilgili tutuklanan Suriyeli Yahya Al Abdo ve Almed Muhammed Abdo 'kasten adam öldürme' suçundan yürütülen soruşturmada ise son aşamaya gelindiği belirtildi. Savcılığın olayla ilgili tüm çalışmaları tamamladığı, Adli Tıp Kurumu’ndan beklenilen raporun gelmesinin ardından 2 şüpheli hakkında iddianame hazırlanacağı öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
7
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Plant4

Neden müdahale ettiniz ki bıraksaydınız bulup öldürseler di adamı