Görüş Bildir
Haberler
ALS Hastalığı Farkındalık Projesi'ne Pamukkale de Katıldı

ALS Hastalığı Farkındalık Projesi'ne Pamukkale de Katıldı

Pchocasi
23.08.2014 - 12:52 Son Güncelleme: 26.04.2022 - 14:35

Als Hastalığı Farkındalık Projesi'ne Pamukkale'de Katıldı

ALS hastalığı farkındalık projesi kapsamında gerçekleştirilen ve ilk olarak ünlülerin birbirlerine meydan okuması ile başlayan bu etkinliğe ülkemizden son olarak ilk marka kategorisinde Pamukkale katıldı.

Tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından videolar çekilerek gerçekleştirilen ALS hastalığına destek ve farkındalık projesinde her gün farklı videolar görüyoruz. Ünlülerin destek vererek ve 1.000 TL ücret yatırarak üç kişiye meydan okuduğu bu güzel etkinlikte şimdiye kadar milyonlarca kişi katıldı. İlk olarak Mark Zuckerberg ve Bill Gates arasında gelişen bu güzel takışma sonra dünyaca ünlü futbolcu ve şarkıcılar arasında yayılmaya başladı. Hal böyle olunca, ülkemizde de ilginç videolar ve görüntüler ortaya çıkıyor.

MARKALAR ARASI İLK MEYDAN OKUMA

Son olarak ALS hastalığına destek ve kampanya için bir ilki başlatan Pamukkale Turizm firması, kendilerine rakip olan Anadolu Ulaşım’a meydan okuyarak kampanyaya 1.000 TL yatırıp, otobüsüne de bir güzel buzlu su yediriyor. Bakalım Anadolu Ulaşım ekibi, Pamukkale Turizm’in bu meydan okumasına karşı nasıl bir karşılık verecek merakla bekliyoruz.

İşte Pamukkale Turizm’in kendi Sosyal Medya araçlarından duyurmuş oldukları o yazı:

“MARKALAR ARASI İLK MEYDAN OKUMA !

Pamukeller Sosyal Sorumluluk projelerimiz kapsamında Lösev, Getem, Taksav, Darülaceze vakıflarımıza verdiğimiz desteklerle birlikte ALS hastalığında farkındalık yaratmak ve bağış toplamak adına yapılan kampanyaya biz de katılıyor, Bağış olarak 1.000 TL yatırıyor ve #AnadoluUlaşım‬ ’a meydan okuyoruz.” şeklinde yazılarını yayınladılar.

PCHOCASI

Kaynak: http://www.pchocasi.com/als-hastaligi...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0