Görüş Bildir
Haberler
Alparslan Büyük Selçuklu 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Alparslan Büyük Selçuklu 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Müge Kakşi
16.12.2021 - 21:30

Büyük Selçuklu İmparatorluğu'nun devlet yapısını, siyasi olaylarını, savaşlarını ve Sultan Alparslan'ın hayatını ele alan başrollerini Barış Arduç, Fahriye Evcen, Ulaş Tuna Astepe'nin paylaştığı Trt1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'nun 7. bölüm fragmanı yayınlandı. En son 6. bölümüyle ekranlara gelen Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor. İşte Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tarih ve eski Türk yöneticilerinin hayatlarını hikayeleştirmeyi seven kanal 'Hakk aşığı Türklerin Oğuz soyundan, Kınık boyundan, fethin babası, mazlumların hâmîsi, zalimlerin kâbusu, gölgesi arzı titreten Sultan Muhammed Alparslan' diyerek tanımladıkları Hükümdar Alparslan'ın yaşamından kesitlerin anlatıldığı dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 'Alparslan Büyük Selçuklu' oyuncu kadrosu ve hikâyesiyle sezonun en iddialı yapımları arasında yer alıyor.  Peki Alparslan Büyük Selçuklu'nun 7. bölümünde bizleri neler bekliyor?

Alparslan: Büyük Selçuklu Son Bölüm Özeti

Alparslan: Büyük Selçuklu Son Bölüm Özeti

Alparslan, oba baskınında annesini öldüren kişinin Kekavmenos olduğunu öğrenince, intikam için harekete geçer. Akça ise, başındaki Karaca derdinden kurtulmak zorundadır. Alparslan’la Kekavmenos arasında yaşananlar, Bizans içinde yeni gerginliklerin tohumunu atar. Yınal’ın tahta çıkma yolunda Kündüri ile yaptığı plan, devlet içinde büyük karışıklıklara yol açarken; Kekavmenos ve Bozan arasındaki kirli ittifak ise, Selçuklu’yu büyük bir çıkmaza sokacaktır. Tüm bunlar yaşanırken; Kekavmenos’un, Akça ve Alpagut’u zor durumda bırakacak hamlesi ne olacak? Alparslan, Kekavmenos’tan almak istediği intikam uğruna dönülmez bir yola girecektir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
demet s.

Önümüzdeki nesillere de bırakın biraz tarihi dizileri...hepsini çekip bitirdiniz 10 yıldır.