Görüş Bildir
Haberler
Alişan ve Ece Erken Barıştı! 3 Yıllık Küslük Sona Erdi...

Alişan ve Ece Erken Barıştı! 3 Yıllık Küslük Sona Erdi...

2019 yılından bu yana Demet Akalın ile barıştığı için Alişan'la küs olan Ece Erken, seneler süren küslüğü bitirdi. Instagram hesabından Alişan ve Buse Varol ile bir fotoğrafını paylaşan Erken, barıştıklarını ilan etti. İşte konuyla ilgili merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ünlü şarkıcı Alişan, 2019 yılında 6 senedir küs olduğu Demet Akalın ile barışınca dostu Ece Erken'le arası açıldı. Uzun zamandır küs olan Ece Erken ve Alişan'ın küslüğü bitti.

Yeniden Bir Araya Geldiler

Yeniden Bir Araya Geldiler

Ece Erken, kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybettiği için zor günler geçiren Alişan'a zeytin dalı uzattı. Yıllarca yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen iki ünlü isim barıştı. Kıbrıs'ta bir araya gelen ikili, fotoğraf çektiremeyince Ece Erken'den hamle gecikmedi

Aynı Paylaşımı Alişan da Yaptı

Aynı Paylaşımı Alişan da Yaptı

Instagram hesabından Buse Varol ve Alişan'la olan bir fotoğrafını paylaşan Ece Erken, 'Kıbrıs'ta çekilemedik vakit yoktu. Bir TBT yapasım geldi' notunu yazdı. Alişan da Ece Erken'in paylaşımını kendi Instagram hesabından yayınladı.

Zeytin Dalı Uzatmıştı

Zeytin Dalı Uzatmıştı

Temmuz ayında Alişan'a bir zeytin dalı uzatan Ece Erken Instagram hesabından yaptığı paylaşımda 'Eymen'im yeterince sensiz büyüdü. Artık beraber olma vakti. Biz 20 yıl kardeştik, Allah ömür verirse daha nice yıllar devam edecek. Seni çok seviyorum, güçlü olman lazım ve olacaksın' demişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın