Görüş Bildir
Haberler
Alişan'dan Dikkat Çeken Sözler! "Öpüşmediği İçin Seçtim Buse'yi..."

Alişan'dan Dikkat Çeken Sözler! "Öpüşmediği İçin Seçtim Buse'yi..."

Müge Kakşi
10.01.2022 - 23:00

2018 yılında bir ömür boyu mutluluğa evet diyen Alişan ve Buse Varol çifti sık sık magazin dünyasının gündemine düşüyor. İki çocukları olan çift hakkında son zamanlarda ortaya atılan boşanma iddialarına Buse Varol sosyal medya üzerinden son noktayı koymuştu. Ardından Söylemezsem Olmaz programının sorularını yanıtlayan Alişan verdiği cevapla herkesi şoke etti. İşte Alişan'ın çok konuşulan yanıtı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Buse Varol: "Boşanalım İstiyorlar..."

Buse Varol: "Boşanalım İstiyorlar..."

Şarkıcı Alişan ile 2018’de evlenen oyuncu Buse Varol çiftinin Burak ve Eliz adında iki çocukları var. Varol Instagram’da takipçileriyle soru-cevap yaparken boşanma konusuna da açıklık getirdi.

Haklarında çıkan boşanma iddialarıyla ilgili gelen, “Sürekli neden ayrılıkla ilgili haber çıkıyor acaba?” sorusunu “Çünkü öyle olsun, boşanalım istiyorlar” cevabıyla karşılık verdi.

Alişan'dan Çok Konuşulan Cevaplar

Alişan'dan Çok Konuşulan Cevaplar

Eşiyle arasının çok iyi olduğunu söyleyen Alişan Söylemezsem Olmaz yorumcularının sorusunu yanıtladı. Arto'nun 'Karını boynuzluyormuşsun' sözleri karşısında ne diyeceğini bilemeyen Alişan evliliğinde evlilik sözleşmesi olmadığını söyledi.

Alişan henüz üçüncü bir çocuk düşünmediğini ama Buse Varol'un istediğini sözlerine ekledi. Alişan ayrıca Arto'nun 'Bir dizide öpüşme rolü olsa izin verir misin?' sorusuna bomba bir yanıt verdi. Alişan bu soruya 'Zaten bugüne kadar öpüşmediği için seçtim Buse'yi' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
5
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın