Görüş Bildir
Haberler
Alex'ten Galatasaray'a 'Şampiyonluk' Cevabı

Alex'ten Galatasaray'a 'Şampiyonluk' Cevabı

Batuhan
07.12.2015 - 11:07

Alex de Souza, Galatasaray Kulübü'nün açıklamalarına tepki göstererek ''2010-2011 de şampiyonluğu top oynayarak kazandık ve hatırladığım her an aynı iştahla içimde kutluyorum'' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex de Souza, Galatasaray Kulübü'nün kendisi hakkında yaptığı açıklamalara cevap vererek, 'Galatasaray Kulübü ve taraftarına saygım daima olmuştur, olacaktır ama ismimi kullanıp kirletmelerini asla kabul etmiyorum' dedi.

Sarı-lacivertlilerin efsane futbolcularından Alex, Galatasaray Kulübü'nün dün Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım hakkında yaptığı açıklamalarda kendi isminin kullanılmasına sosyal medyadaki hesabından tepki gösterdi. Sarı-kırmızılı kulübün Alex'in söylediğini iddia ettiği 'Başkan eğer bize güvenseydi, biz zaten kendi emeğimizle şampiyon olabilirdik. Şikeye bulaşıp, biz futbolcuları ve Fenerbahçe'yi lekelemesine gerek yoktu' sözlerini hiçbir zaman kullanmadığını vurguladı.

Fenerbahçe'nin 2010-2011 yılında kazandığı şampiyonlukla ilgili olumsuz hiçbir ifadesinin olmadığını aktaran eski Brezilyalı futbolcu, o dönemde zorluklarla kazandıkları maçları anlatarak ''2010-2011 de şampiyonluğu top oynayarak kazandık ve hatırladığım her an aynı iştahla içimde kutluyorum. Her zaman da kutlayacağım. Çünkü büyük bir savaş, emek, ter ve iyi futbolla kazandık.' dedi.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
70
18
13
6
1
0
0