Görüş Bildir
Haberler
Alev Alev 11. Bölüm Fragmanı: Çiçek'in Zor Kararı!

Alev Alev 11. Bölüm Fragmanı: Çiçek'in Zor Kararı!

Sunay Korkmaz
15.01.2021 - 10:57

Alev Alev yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Kızıyla geçirdiği bir günün ardından onu yolcu eden Cemre gözyaşlarına boğuluyor! Çiçek, İskender'in tehdidine boyun eğerek zor bir karar alıyor; Ali'yi polise ihbar ediyor. Tomris hayatının en büyük şokunu yaşıyor. Torunu Atlas'ın babası Bülent kapısında beliriyor, arkasında ise Çelebi duruyor.  İşte Alev Alev yeni bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Alev Alev 11. Bölüm Fragman

Alev Alev Son Bölüm Özeti

Alev Alev Son Bölüm Özeti

Çelebi'ye karşı büyük bir koz elde eden Cemre, kızı Güneş ile kavuşmaya bir adım daha yaklaştı. Hem Çelebi'nin boşanmayı kabul etmesi hem de Tomris'in yardımıyla akıl sağlığı yerinde raporunu alması Cemre'yi daha da güçlendirdi. Ali'den bir türlü haber alamayan Çiçek ise İskender'in karşısına çıktı ancak Ali'yi, İskender'in elinden kurtaramadı.

Bunun üzerine Rüya'dan yardım isteyen Çiçek'e destek gecikmedi. Rüya, Ozan ve Ömer, Ali'yi İskender'in kaçırdığını herkese duyurmak için haber yaptırmaya karar verdi. Üçü el birliğiyle haberi basıp duyurmayı başardı ancak bu hamle İskender'i durdurmaya yetmedi. Ali yüzünden Şimal'den zaten şüphelenen İskender, hem gördükleri hem de Çelebi'den duyduklarıyla artık bir şeyler olduğundan iyice emin oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın