Görüş Bildir
Haberler
Aktivite Takip Bilekliği Jawbone UP3 Yine Ertelendi

Aktivite Takip Bilekliği Jawbone UP3 Yine Ertelendi

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başarılı aktivite takip cihazlarıyla tanınan Jawbone‘un uzun süredir merakla beklenen bilekliği UP3‘ten uzun süredir ses seda çıkmıyordu. Şirketten gelen açıklamayla üretimde yaşanan sorunlar nedeniyle UP3’ün bir kez daha ertelendiği duyuruldu.

Daha önce 2014 yılının sonlarında piyasaya sürüleceği açıklanan ancak sonradan 2015 yılının başlarına ertelenen  UP3, gelen açıklamayla birlikte mayıs ayına kadar ertelendi. Ertelemeden üretimi sorumlu tutan Jawbone, cihazların istenen kalite seviyesine ulaşamadığını ve bu nedenle de zamana ihtiyaç duyduklarını belirtti. Bir diğer yandan Jawbone UP3’ün ön siparişlerinin halen devam ettiğini de hatırlatalım. Ayrıca ilk ön sipariş veren kullanıcıları üzmek istemeyen Jawbone, bu kullanıcılara 40 dolar para iadesi yapacağını veya Jawbone Move hediye edeceğini de açıklamış durumda.

Aslında Jawbone bu türdeki sorunlara çok da yabancı bir firma değil. Bundan 4 yıl önce Jawbone UP piyasaya sürüldüğü sıralarda cihazda sorun yaşandığı için firma kullanıcılara geri ödeme yapmış ve cihazların buna rağmen kullanıcılarda kalmasına izin vermişti.

  • Log
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0