Görüş Bildir
Haberler
Akşam Yemeğini Oluştur, Hangi Şehrimizde Yaşaman Gerektiğini Öğren!

etiket Akşam Yemeğini Oluştur, Hangi Şehrimizde Yaşaman Gerektiğini Öğren!

Akşam yemeğinde sofrana alacağın şeylere göre hangi ilin senin için uygun olduğunu belirliyoruz.

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Çorbadan başlayalım:

2. Tabağımızı yapmaya başlayalım...

3. Üstüne ne alırdın?

4. Kuru kuru gitmediğinin farkındayım: Ana yemeğin yanında hangisini alırdın?

5. İçeceksiz olmaz değil mi? :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yemeği yedik bitirdik, ama o kadar açız ki tabakta kalan ne var ye yok bitirmemiz lazım. Ekmekle sıyıralım isterseniz:

7. Tatlı yok mu dediğinizi duyar gibiyim :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Çanakkale!

Çanakkale!

Çanakkale kordonda bir gün, seçtiğin bu akşam yemeğini yiyeceğini bililyorum. Boğazın kenarında eşsiz bir akşam yemeği kim istemez ki? Dikkat et, çünkü rüzgarı kuvvetlidir, yemeğin berbat olmasın ;)

Gaziantep

Gaziantep

Gaziantep şehri başlı başına Türk mutfağının lokomotiflerinden biri. Sıcak bir akşam ve eski bir hanın avlusunda kim istemez ki böylesine lezzetli yemekleri tatmayı. Gaziantep'de yaşaman için yeterli bir sebep.

Artvin!

Artvin!

Uiiiy! Artvin haa!  :) Huzuru aramak ve biraz olsun dünyadan bir cennet köşesi görmek için Artvin doğru şehir. Eşsiz doğaya hayran kalmamak elde değil. Sen de kalabalığın karmaşasından bunalmadın mı?

Balıkesir!

Balıkesir!

Süt ve süt ürünlerinin diyarı... Bin otobüse Balıkesir merkeze yakın, Susurluk'ta şöyle bol köpüklü Özerhisar ayranı iç, ebediyete kadar mayışırsın. Mutlaka bu güzide şehrimizde hayatının bir dönemi geçmeli.

Nevşehir!

Nevşehir!

Geç herhangi bir kırgıbayırın tepesine ve gün batımı eşliğinde yemeğini ye. Ohh mis gibi! Yemeğin bitince de atla balona tepeden seyret etrafı. Maksat, yediklerini hazmetmen :)

Eskişehir!

Eskişehir!

Porsuk çayının kenarında, serin esinti eşliğinde bir akşam yemeği kim istemez? Yemeğin bitince de ufak bir gondol turu. Türkiye'de ufak bir Venedik serabı görmek... Daha ne istiyorsun? :) Eskişehir yaşamak için biçilmiş kaftan adeta senin için.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
196
161
104
42
25
23
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?