Görüş Bildir
Haberler
AKP Milletvekili Hamza Dağ: 'Kürşat Ayvatoğlu Genel Merkez Personeli'

etiket AKP Milletvekili Hamza Dağ: 'Kürşat Ayvatoğlu Genel Merkez Personeli'

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, sosyal medyada uyuşturucu kullandığı görüntüleri paylaşılan Kürşat Ayvatoğu'nun kendisinin danışmanı veya özel kalemi olmadığını belirtti. Dağ, gözaltına alınan Ayvatoğlu'nun Genel Merkezde büro personeli olduğunu ve işine son verildiğini bildirdi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal medyada uyuşturucu kullandığı görüntüleri ortaya çıkan Kürşat Ayvatoğlu'nun AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın danışmanı olduğu iddia edilmişti. 

AKP'li Dağ, gözaltına alınan Ayvatoğlu hakkında açıklama yaptı. Dağ, Ayvatoğlu'nun danışmanı veya özel kalem müdürü olmadığını belirterek 'Yaklaşık 1 yıldır genel merkez büro personeli olarak çalışan kişinin dün akşam iş akdi fesh edilmiştir. Şahıs hakkında gözaltı işlemi yapılmıştır. Yasal sürecin takipçisi olacağız' dedi.

Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadelenin en hassas oldukları konulardan biri olduğunu vurgulayan Dağ, 'Bu konudaki mücadeleyi siyasi ayrım gözetmeksizin hepimiz birlikte yapmalıyız. Tüm gençlerimizi bu illetten kurtarmaya var gücümüzle çalışmaya devam etmeliyiz' ifadelerini kullandı.

AKP'li Birinci: "Kınamak yerine ulaşmamız lazım"

AKP'li Birinci: "Kınamak yerine ulaşmamız lazım"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Öte yandan geçtiğimiz gün geçekleştirilen AKP Olağan 7.  Kongresi'nde MKYK üyeliğine seçilen Mücahit Birinci, Kürşat Ayvatoğlu'na sahip çıktı. 

Yeşilay üyesi olduğunu belirten Birinci, 'Uyuşturucu maalesef gençlerimizi tehdit ediyor. Kınamak yerine ulaşmamız lazım, çabalamamız lazım' dedi. Birinci, 'Bu afetten siyaset çıkaranlar basit iş peşindeler' diye ekledi.

İlgili haberlerimiz 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
132
42
38
4
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Resho

Şimdi adam aileden zenginse büro personeli olarak çalışır mı? Hadi diyelim aileden zengin değil Bir büro personeli bu kadar zengin olabiliyorsa bu partiyi öl... Devamını Gör

King in the East

hhahahah yaw hee hadi kokocombo devam

lord

ben de büro elemanı olum 500 binlik arabaya binmek istiyordum😂