Görüş Bildir
Haberler
AKP'li Vekile Göre Hükümet Bugüne Kadar Kimseyi Enflasyona Ezdirmemiş

AKP'li Vekile Göre Hükümet Bugüne Kadar Kimseyi Enflasyona Ezdirmemiş

Yaptığı matematik hatalarıyla bilinen AKP'li Emin Akbaşoğlu yine ilginç bir açıklamayla gündemde. AKP Grup Başkanvekili olan Akbaşoğlu, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, 'Bugüne kadar toplumumuzun hiçbir kesimini enflasyona ezdirmedik' dedi. Ancak TÜİK bile mayıs ayı yıllık enflasyonunu yüzde 73,50 olarak açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Meclis'in bu hafta sağlık çalışanlarının mali haklarının iyileştirilmesini de içeren kanun teklifi ile İstanbul Finans Merkezi Kanunu Teklifi'ni yasalaştırmak için mesai yapacağını belirtti. 

Çalışanların durumlarının iyileştirilmesine ilişkin önemli bazı başlıkların temmuzda hayata geçirileceğini anlatan Akbaşoğlu, 'Bugüne kadar toplumumuzun hiçbir kesimini enflasyona ezdirmedik, hiçbir zaman ezdirmeyeceğiz. Toplumun bütün kesimlerine dönük olumlu adımları atmaya devam edeceğiz' ifadesini kullandı.

Akbaşoğlu'na sosyal medyadan gelen tepkilerden bazıları👇

Akbaşoğlu'na sosyal medyadan gelen tepkilerden bazıları👇
İçeriğin Devamı Aşağıda

Akbaşoğlu'nun daha önce yaptığı enflasyon hesaplaması için de👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
65
11
9
6
5
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Hani dalga geçiyorlar falan diyorsunuz ama seçim yatırımı da olabilir. Sonuçta stockholm sendromlu bir kitleye hitap ediyorlar.

gökhan çetin

vallahi iyi dedin. Başka açıklaması yok bunun. Celladına aşık olmuşlar.

Sena Bulut

Gün geçmiyor ki bir bakan, milletvekilleri ya da akp üyesi biri çıkıp Recep Bey' in hoşuna gidecek bir şey söylemesin. Bir de işin ilginç tarafı sanki sıraya... Devamını Gör

E

Bu milletle dalga geçen orospu çocuklarını asmak lazım.