Görüş Bildir
Haberler
AKP'li Çamlı'dan CHP'ye: 'İngiliz At Arabasına Beygir Olan İnsanların Torunları Bunlar'

AKP'li Çamlı'dan CHP'ye: 'İngiliz At Arabasına Beygir Olan İnsanların Torunları Bunlar'

AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Türkiye’deki kötü gidişattan CHP’nin sorumlu olduğunu öne sürdü ve 'Bunlar, milletin ahlakını bozdular. İngiliz at arabasına beygir olan insanların torunları bunlar' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı Kanal42 Televizyonu'nda soruları yanıtladı.

Türkiye'deki kötü gidişattan CHP'nin sorumlu olduğunu ifade eden Çamlı şu açıklamalarda bulundu: '100 senedir diyorum, hâlâ ‘Yok' diyorlar. Hâlâ daha iktidardalar. Yani iktidarda etkileri var. Bir fikirden, zihniyetten bahsediyoruz. 1950 yılına kadar CHP silahla yönetti bu ülkeyi. 1950'den sonra millet bir tokat vurdu bunlara. Kuruluştan belli o 50 yıl devletin içine onlar sızmış. Bütün bürokrasi onların elinde. Siyasette bir Cumhurbaşkanı var, bakanlar var, milletvekilleri var. Bu kötü gidişatta CHP'nin de parmağı var. Ne demek, kesin yahu! Sen bana desen ki ağabey ‘Ben, bu huyumu beğenmiyorum' vallahi, billahi, tallahi o senin kendini beğenmediğin, kendi ne ait o huyunda bile CHP'nin parmağı var.'

"İngiliz at arabasına beygir olan insanların torunları"

Çamlı, konuşmasına şöyle devam etti:

“Bunlar, milletin ahlakını bozdular. 1909, Sultan Abdülhamit halledilmiş. Bir kısım Osmanlı vatandaşı Londra'dan İstanbul'a gelen İngiliz Büyükelçisini karşılamaya gidiyorlar Sirkeci Garı'na. Büyükelçinin arabasındaki atları söküp kendileri giriyorlar ve büyükelçiyi Tarlabaşı'ndaki İngiliz Büyükelçiliği'ne kadar getiriyorlar. Beygir yerine çekiyorlar. Onların torunları bunlar. İngiliz at arabasına beygir olan insanların torunları bunlar. Bizi konuşturmuyorlar, söylenmiyor”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
51
50
27
9
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Biraz hızlı gitmiyor muyuz Yeliz hanım. İngiliz gemisiyle kaçanların, virgin adalarında hesap açanların torunları diyecektiniz herhalde.

Loqi

yuh hayal gücünü siktiğim ya.. meclisteki bir tabure bile senden faydalıdır be

ckkenon

Dedi İngiliz Sterlinini 22,00 TL 'ye dayandıran hükümetvekili.