Görüş Bildir
Haberler
Akıl Yaşın Kaç?

etiket Akıl Yaşın Kaç?

14.08.2021 - 16:55

Biyolojik yaşınla akıl yaşının bir olmadığını biliyorsundur. Belki hayatın koşuşturmacası, telaşı seni çok yoruyor ve yaşlandırıyor; belki de tüm bunlardan kendini soyutluyorsun. Bakalım akıl yaşın kaçmış?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sabahları en çok hangisini içiyorsun?

2. Burada tahminince kaç tane 4 kenarlı şekil vardır?

2. Burada tahminince kaç tane 4 kenarlı şekil vardır?

3. Sence en iyi doğum günü hediyesi nedir?

4. Kiminle yaşıyorsun peki?

5. İçindeki çocuğun hala yaşadığına inanıyor musun?

5. İçindeki çocuğun hala yaşadığına inanıyor musun?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kaç tane kredi kartın var?

6. Kaç tane kredi kartın var?

7. Biraz da matematik... 30'u yarıma bölüp 10 eklediniz, kaç etti?

7. Biraz da matematik... 30'u yarıma bölüp 10 eklediniz, kaç etti?

8. Son olarak, akşam 10'dan sonra yemek yerken iki kere düşünür müsün?

17 Yaşındasın!

17 Yaşındasın!

Senin aklın 17 yaşında.

Biyolojik yaşın kaç olursa olsun senin aklın hep zinde ve gencecik! Son derece dinamik ve öğrenmeye aç bir yaşta aklın. Kendini hayatın yoruculuğundan iyi bir şekilde soyutlamışsın. Yani aslında soyutlamışsın demeyelim de, bunları kendine dert etmemişsin diyelim. Çünkü malum, bu dünyada akla takılacak binbir türlü dert var ve bu da hepimizin aklını yoruyor. Tüm bu stres ve karmaşadan uzak durmak senin daima genç kalmanı sağlayacak!

35 Yaşındasın!

35 Yaşındasın!

Senin aklın 35 yaşında!

Senin aklın yolun yarısında, yani Dante gibi ortasında ömrün ve bir insanın belki de en güzel yaşında. Gerçekten de öyle, yeterince olgun ve yeterince çocuksun. Her davranışını açıklayacak bir akla sahipsin ve kendini en özgür hissettiğin yaşlar bunlar. Dinamik ve hırslısın, duygusallıktan uzak, daha mantıklı ve belki de en mutlu olduğun yaştasın. Akıl yaşının değerini bil :)

47 Yaşındasın!

47 Yaşındasın!

Senin aklın 47 yaşında!

Sen gerçekte kaç yaşında olursan ol olgun bir kişiliğe sahipsin. Akılcı ve mantıklı bir karakterin var, kendini geliştirmiş durumdasın. Ama sadece birazcık yormuşsun aklını, belki de bazı şeyleri biraz olsun fazla takıyorsun kafana. Kendini dünyada olanlardan, hayatın stresinden pek de soyutlayamamışsın yani. Bu kadar yorma kendini, biraz da hayatın tadını çıkarmaya bak bize sorarsan.

60 Yaşındasın!

60 Yaşındasın!

Senin aklın 60 yaşında!

Şu an gerçekte kaç yaşında olursan ol bilge bir akla sahipsin. Büyümüş de küçülmüş gibisin adeta :) Çevrendeki büyük-küçük herkese akıl verirsin, kimin ihtiyacı varsa yardımına koşarsın ve insanların mutlulukları için çabalarsın. Ama şunu da söyleyelim, -dost acı söylermiş çünkü- kendini bir miktar yormuşsun. Tüm bu bilge kişiliği edinirken kendini biraz boşlamışsın. Hayatın tadına varmaya bak, çünkü biyolojik yaşın da olduğu yerde kalmayacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
267
96
66
54
26
26
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Vante Bnd

47 çıktı... Daha 14 yaşındayım...

Merve Orhan

Bende

Zeynep kaya

47 yaşındasın çıktı :d

Gizem Yenikler

47 Yaşındasın! Senin aklın 47 yaşında! Sen gerçekte kaç yaşında olursan ol olgun bir kişiliğe sahipsin. Akılcı ve mantıklı bir karakterin var, kendini ... Devamını Gör