Görüş Bildir
Haberler
AK Parti, Gökhan Zan İçin Yoğun Çaba Harcamış

AK Parti, Gökhan Zan İçin Yoğun Çaba Harcamış

Emre Ordu
23.03.2023 - 11:12 Son Güncelleme: 23.03.2023 - 16:29

AK Parti'nin eski milli futbolcu Gökhan Zan'ın İYİ Parti'ye katılacağını öğrenince harekete geçtiği ve Zan'ın kendi partilerine katılması için yoğun çaba harcadıkları öne sürüldü. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sözcü yazarı Aytunç Erkin; eski milli futbolcu Gökhan Zan’ın İYİ Parti’ye katılacağını öğrenen iktidar cenahının hareket geçtiğini ve Zan’ın AK Parti’ye katılması için yoğun baskı olduğunu yazdı.

"Milli futbolcu 'korumaya' alındı"

"Milli futbolcu 'korumaya' alındı"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Hatay'da kucaklaştığı Gökhan Zan ve eşi Müge ile önceki gün görüştüğünü ve partiye davet ettİğini belirten Erkin, 'Zan iki saat düşünmek için Akşener'den izin istedi. Sonra da kararını verdi grup toplantısına katılacağını Akşener'in danışmanı üzerinden iletti. Bu arada Gökhan Zan'ın İYİ Parti'ye katılacağını öğrenen iktidar cenahı da harekete geçti. Zan'ın AKP'ye katılması için yoğun baskı yaşandı. Bu arada milli futbolcu 'korumaya' alındı' dedi. 

Zan'ın partiye katılım sürecini yakından takip ettiğini bildiği bir siyasetçiyi aradığını aktaran Erkin, şunları kaydetti:

'Önce, 'Bilmiyorum' dedi… Sonra da 'Aman! Grup toplantısına giderken paylaşım yap' cümlesini kurdu ve anlatmaya başladı. Rozet takılacağı kesindi ama yine de ihtiyatlıydı. Son dakika bir müdahaleden ve 'iknadan' endişeliydi. Biraz sonra telefonum çaldı ve 'Araca bindi, gidiyor' dedi. Sonrasını izlediniz.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
49
25
6
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Kendinizi yırtsanız size gelir mi hiç şuursuzlar

mamamia

iyi niyetli, yardımsever, dürüst insanlara ihtiyacımız olduğu doğrudur ama bilemiyorum sporcu kimliği ile kalsa, tarafsız ve hiçbir parti ile bağlantısı olma... Devamını Gör

mamamia

işte bu yüzden istemiyorum popülarite değil birikim lazım bu işler için. yoksa bende gidip aday olayım

Çeyrek Muhalif

Akpyle ne işi olur Gökhan Zan'ın.