Görüş Bildir
Haberler
Ahmet Şık’tan, Süleyman Soylu’ya: Yahu Suçlu Olsa Seninle Fotoğrafı Olurdu

Ahmet Şık’tan, Süleyman Soylu’ya: Yahu Suçlu Olsa Seninle Fotoğrafı Olurdu

Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası, özlük haklarının iyileştirilmesini talep etmek için dün  Ankara’da toplanmıştı. Gruba polisin yaptığı biber gazlı müdahalenin ardından dokuz kişi gözaltına alınmıştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise polisin sert müdahalede bulunduğu öğretmeneleri sosyal medya hesabından hedef gösterdi. Soylu’nun öğretmenleri hedef gösteren paylaşımına TİP Milletvekili Ahmet Şık, 'Ya hu suçlu olsa seninle fotoğrafı olurdu' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası, özlük haklarının iyileştirilmesini talep etmek için Ankara’da toplanmıştı. Gruba polis müdahale etmiş, aralarında avukat ve öğretmenlerin olduğu en az dokuz kişi gözaltına alınmıştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, öğretmenin sürüklenerek gözaltına alındığı videoyu paylaşarak şunları demişti: “Öğretmenlere gaz mı sıktınız, öyle mi? Öğretmenlere şiddet uyguladınız, öyle mi? Öğretmenlere… ‘Al bunu diyen’ o kişi, beni beklesin. Öğretmene yapılan bu efeliği affetmeyeceğiz!”

''Polisle öğretmeni karşı karşıya getirmeye utanmıyor musun?”

''Polisle öğretmeni karşı karşıya getirmeye utanmıyor musun?”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise Kılıçdaroğlu’nun tweet’ini alıntılayarak Betül Koca’yı hedef göstermişti: “Kılıçdaroğlu, Ankara’da, defalarca Emniyet Terör Şube’nin gözaltına aldığı, kamuda öğretmenlik de yapmayan, profesyonel eylemci HDPKK’lı eliyle polisle öğretmeni karşı karşıya getirmeye utanmıyor musun?”

"Ya hu suçlu olsa seninle fotoğrafı olurdu''

"Ya hu suçlu olsa seninle fotoğrafı olurdu''

Soylu’nun öğretmeni hedef gösteren tweet’ine tepki yağdı. TİP Milletvekili Ahmet Şık Soylu'ya cevaben, 'Ya hu suçlu olsa seninle fotoğrafı olurdu.' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
65
23
11
3
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
1.Harald

ben mi yanlış hatırlıyorum, Leyla Zana cezaevinde iken yasa çıkartıp, vekil adayı olabilme yasasını çıkartan da akp değil miydi ? Madem hdp ye bu kadar karşı... Devamını Gör