Görüş Bildir
Haberler
Ahmet Nur Çebi Sosyal Medyadaki Söylentilere 'Saçmalık' Dedi

Ahmet Nur Çebi Sosyal Medyadaki Söylentilere 'Saçmalık' Dedi

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Çaykur Rizespor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Çebi, sosyal medyada yer alan 'Galatasaray ve Trabzonspor Beşiktaş'ın şampiyonluğunu istiyor' söylentilerini saçmalık olarak yorumladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çaykur Rizespor maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, bütün maçları kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını kaydetti. Çebi, “Sahada iyi bir takım ruhu var, onu görebiliyoruz. Çaykur Rizespor Anadolu'nun mücadele eden takımların bir tanesi. Çok uzun bir yol var. Zor günler var. İnşallah sonunda ipi göğüsleyen biz oluruz. Trabzonspor maçına çıkıp onun da almak zorundayız. Hepsinin kazanmaktan başka çaremiz yok” dedi.

“Sosyal medyada Trabzonspor ve Galatasaray’ın, Beşiktaş’ın şampiyonluğunu istediğine dair bazı haberler var. Taraftarlar bu şekilde yazıyorlar, siz rahatsız oluyor musunuz?” şeklindeki soruya ise Çebi, “İnsanoğlu her şeyi konuşabilir ama saçmalıktan başka bir şey değil. Her takım sahaya kazanmak için çıkıyor. Hiçbir şekilde Türkiye’deki veya başka bir camiadaki gururunu ve onurunu kırmayı doğru bulmuyorum. Ama sosyal medyada bazen böyle şeyler oluyor. Keşke olmasa' diye konuştu. 

İHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
7
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?