Görüş Bildir
Haberler
Ahmet Nur Çebi: "MHK’nın İstifa Edeceğini Düşünüyordum"

Ahmet Nur Çebi: "MHK’nın İstifa Edeceğini Düşünüyordum"

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, 'Ben MHK'nın bu konuda istifa edeceğini düşünüyordum ama bu sonuç çıkmamış yanılmışım. Sadece günah keçisi hakemin seçilmesine de karşıyım' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş, ligin 22. haftasında Gençlerbirliği’ni 1-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, bir Beşiktaşlı olarak çok mutlu ve neşeli olduğunu söyledi. Yollarının daha uzun olduğunu belirten Çebi, mücadeleye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

'Sadece Günah Keçisinin Hakem Seçilmesine Karşıyım'

Dün oynanan ve hakem hataları ile gündeme oturan Galatasaray - Trabzonspor maçını da değerlendiren Ahmet Nur Çebi, “Ben MHK'nın bu konuda istifa edeceğini düşünüyordum ama bu sonuç çıkmamış yanılmışım. Sadece günah keçisi hakemin seçilmesine de karşıyım. Bir hata varsa kurumun tamamen buna sahip çıkıp hatayı da kabullenmesi lazım. Sadece birilerini günah keçisi ilan edip diğerlerinin kurtulması doğru değil” dedi.

“Futbolcular Kahraman İlan Edilemez”

Hakeme kırmızı kart gösteren Salih Dursun hakkında da konuşan Çebi, “Futbolcular kahraman ilan edilemez. Futbolcuların görevi mücadele etmektir. Yaptıkları mücadeleden takdir toplarlar ya da yerilirler. Ben sonuç itibariyle hakemin yaptığı hatalar çok büyük ancak tek başına kendisinin bu olaydan sorumlu tutulmasını ben yeterli bulmuyorum. Hayırlısı olsun belki biz hatalı düşünüyoruz onlar daha üst düzeyde bakıyorlardır olaya. İnşallah bu hataları görüp doğru kararlarla ligi tamamlarız” diye konuştu.

Çebi, Fenerbahçe maçı ile ilgili ise, “Lider olarak dönmek istiyor. Sonuçta rakip takımımız seyircisine futbolcusuna saygı duymalıyız. Mücadele edelim, inşallah biz kazanırız” dedi.

“MHK'ye Önyargımız Yok”

MHK’ye ön yargılarının olmadığını belirten Çebi, “Ben ön yargıyla yaklaşılmaya, spor üyesi olarak karşıyım. Taraftar olsak başka konuşabiliriz ama yöneticiyiz her hakemin başımızın üstünde yeri var. Yeter ki sonuçta biraz daha dikkatli olsun, hatalar olmasın” açıklamalarında bulundu. 

İHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
3
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın