Görüş Bildir
Haberler
Afrin Şehidinden Yürek Yakan Paylaşım: 'Asker Vatan İçin Ölür, Altyazı Olur'

etiket Afrin Şehidinden Yürek Yakan Paylaşım: 'Asker Vatan İçin Ölür, Altyazı Olur'

Afrin'de el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen 3 askerden biri de sözleşmeli er Muhittin Talha Çalışkan oldu. Çalışkan'ın sosyal medyada yürek dağlayan bir mesajı ortaya çıktı. Afrin şehidi, 'Futbolcu milli takımdan çıkar son dakika olur, asker vatan için ölür, altyazı olur' diye yazmış.

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'de arama tarama faaliyetleri sırasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen sözleşmeli er Muhittin Talha Çalışkan'ın (22) Antalya'daki ailesine şehadet haberi verildi. Şehidin cenazesi, yarın Burdur'da toprağa verilecek.

Şehidin evinin önüne taziye çadırı kuruldu

Şehidin evinin önüne taziye çadırı kuruldu

Çalışkan'ın, Antalya'nın Kepez ilçesinde oturan ailesine acı haber, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Antalya Merkez Komutanı Albay Haklan Eroğlu, Kepez İlçe Emniyet Müdürü Murat Baz tarafından sağlık görevlileri eşliğinde verildi.

Çamlıbel Mahallesi'nde oturan şehidin annesi Melike ve lise öğrencisi kardeşleri Rumeysa ile Baha Çalışkan, acı haber üzerine gözyaşlarına boğuldu. Şehadet haberini alan ailenin yakınları ve komşuları da şehit evine geldi. Belediye ekipleri tarafından eve ve sokağa Türk bayrakları asıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehidin evinin önüne taziye çadırı kuruldu.

Şehidin sosyal medyadan paylaştığı mesaj yürek yaktı

Şehidin sosyal medyadan paylaştığı mesaj yürek yaktı

Şehit Çalışkan'ın, sosyal medyadaki hesabından yaptığı bir paylaşımda, 'Futbolcu milli takımdan çıkar son dakika olur, asker vatan için ölür altyazı olur' yazdığı görüldü.

Şehidin ardından sosyal medyada paylaşılanlar 👇

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Can Ozgec

Diyecek tek söz Hakkınızı Helal Edin

Pasif Kullanıcı

bir götü boklu futbolcuya bir şehidin canından fazla kıymet veren onun bunun çocukları utansın. mekanın cennet olsun mehmedim

askerlik yangelip yatma yeri degil diyenlerin gözü aydın pkk ile düet yapanlar kınadı ise uyumaya devam