Görüş Bildir
Haberler
Afgan Gaspçının Kıyafetlerine Kadar Soyup Ölüme Terk Ettiği Genç Ayaklarını Kaybedebilir

etiket Afgan Gaspçının Kıyafetlerine Kadar Soyup Ölüme Terk Ettiği Genç Ayaklarını Kaybedebilir

İstanbul'da Afgan uyruklu bir gaspçı tarafından kıyafetlerine kadar soyulan genç, çıplak ayakla kar üstünde kilometrelerce yardım aradı. Afgan gaspçı yakalanırken, gasp edilen gencin soğuktan yanan ayaklarını kaybedebileceği belirtiliyor.  

İçeriğin Devamı Aşağıda

23 yaşındaki Berkay Köklü'nün başından geçen korkunç olay Kanal D'den Elif Yavuz tarafından haberleştirildi ve ana haber bülteninde yayınlandı.

Dondurucu soğukta ölüme terk etti 📹

Habere göre kar yağışının etkili olduğu günlerde Gürpınar Balık Hali'ndeki gece mesaisini bitiren Köklü, sabah evine gitmek için yola çıktığında Afgan uyruklu bir kişi tarafından gasp edildi. 

Gaspçı; telefonu, kıyafetleri ve ayakkabılarını aldığı Köklü'yü dondurucu soğukta ölüme terk etti. Üzerinde sadece pijamaları kalan Köklü, 7-8 saat boyunca kilometrelerce karda yürümek zorunda kaldı. Çocuklarına ulaşamayan aile karakola giderek kayıp bildiriminde bulunurken Köklü, karşılaştığı bir taksicinin telefonundan ağabeyini arayarak yardım istedi. Hastaneye kaldırılan gencin ayaklarında soğuk yanığı oluştuğu ve ayaklarını kaybetme riskinin bulunduğu bildirildi.

"Bunun hesabını kim verecek?"

"Bunun hesabını kim verecek?"

Berkay Köklü'nün babası ise 'Çocuğum ayaklarını kaybedecek. Bunun hesabını kim verecek bize?' diye sordu.

Çaldığı montla yakalandı

Çaldığı montla yakalandı

Çaldığı telefonu Fatih'te satmaya çalışan gaspçı ise, Köklü'nün montu üzerindeyken yakalandı.

Gelen son bilgilere göre Berkay Köklü, ailesinin iddiasının tersine gasp edilmediğini, kıyafetlerini kendisinin çıkardığını söyledi. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
285
110
71
40
11
9
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?