Görüş Bildir
Haberler
Adnan Öztürk Adaylığını Açıkladı

Adnan Öztürk Adaylığını Açıkladı

Fatih
13.01.2015 - 19:39
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray'ın eski yöneticisi Adnan Öztürk, Mayıs ayında yapılacak kongrede başkan adayı olacağını açıkladı.

Best FM'de yayınlanan 'Gökhan Dinç ile Basın Tribünü' programında Galatasaray'dan başkanlık seçimi ve gündemdeki konulara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunan Adnan Öztürk, Galatasaray başkanlığına adaylığını koymasını kendine görev edindiğini ifade ederek, 'Görevden kaçmak olmaz. Şu anda çok önemli başkan adayları var. Turgay Kıran ve Dursun Özbek çok önemli isimler. Dursun Özbek, Bülent Tulun ve Şükrü Ergün ile çok samimidir. Onların da bir projeleri vardır mutlaka. Ama ben başkan adayı olacağım' şeklinde konuştu.

Her seçimden önce birçok aday çıktığını vurgulayan Adnan Öztürk, 'Galatasaray için doğru projelerdir esas olan. Ama ben 4-5 adayla girileceğini zannetmiyorum. Maksimum 2 aday olur' dedi.

Ünal Aysal döneminin ibrası sırasında çok büyük kaoslar çıkabileceğini söyleyen Öztürk, 'Geçmişin hesaplarını mutlaka sormak lazım. Burada kulüp içinde büyük kaoslar çıkar. Ben de adaylığımı resmen açıklarken bu kaosun içine girmek istemiyorum. Benim yönetim listemde 3-5 oy kazandırsın diye politik isimler yer almayacak. Kafamda listemi oluşturdum' şeklinde konuştu.

HaberTürk

Kaynak: http://spor.haberturk.com/futbol/habe...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0