Görüş Bildir
Haberler
Adil Işık İlkbahar Yaz Elbiseleri

etiket Adil Işık İlkbahar Yaz Elbiseleri

selin damla
14.03.2014 - 17:51 Son Güncelleme: 14.03.2014 - 19:05

Adil Işık İlkbahar Yaz Elbiseleri

Ne istediğini bilen kadının çizgisi Adil Işık, bayanların gözdesi olma yolunda ilerlerken, şu sıralar yeni sezon da sade bir koleksiyon ortaya koydu. Renkleri nasıl kullanacağını iyi bilen marka, her sezon öne çıkan farklı tasarımları ile kendine özgü bir kalitede modellerini üretmeyi başarıyor. “Codentry “ koleksiyonu iddialı, enerjik ve canlı stili ile “Love My Body” kreasyonu modanın nabzını tutarken, Night Zoom’un yoğun el işçiliği ve hassas materyaller kullanılarak hazırlanan gece koleksiyonu da markayı farklılaştıran gruplarıdır. Bununla birlikte sektördeki satış gücü, hızlı tedarik sistemi ve global trendleri fırından yeni çıkmış gibi piyasaya sunması da başarısını bizlere kanıtlıyor.

Kaynak: http://www.dunyamodasi.net/2014-adil-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Adil Işık

Adil Işık

ADL’in “ışıltılı ve şık kadını” karşınızda..

Adiş Işık Kadını

Adiş Işık Kadını

!992’den bu yana ciddi bir ivme kazandığını düşündüğümüz markanın yeni sezon elbiseleri hepimizin dikkatini çekmeyi başardı. 1950 kişilik bir ailesi ile büyüme yolunda ilerleyen firma, renkli ilkbahar yaz elbiselerini satışa sundu. Sezon da alabildiğine renk bolluğu yaşanırken, desen ve düz kesim modelleri tercih etmiş olup, farklı ekose yorumlamaları yapmış ve fırfır detaylar bununla birlikte göze çarpıyor. Siyahlar ve maviler ağırlıklı kullanılmışken, etkinliklere katılabileceğiniz hafif ve naif gösterişi sessizce bizlere sunuyor.

Adil Işık İlkbahar Yaz Modası

Adil Işık İlkbahar Yaz Modası

Genelde Adil Işık abartısız modelleri çok sever ve her sezon aynı klasmanda üretmeye özen gösterir, bu sebeple aynı formları ilkbahar yaz modasında da, yalın detaylarını devam ettirdiğini yine bize kanıtlamış. Şehrin gerçi görünümü, günlük yaşamın izleri ile birleşince ortaya yumuşatılmış hatlar ile hareketli modeller çıkarmış. Yani Keskin formların yumuşak, yumuşak formların da keskin desenlerle dengelenmesini sağlamış. Sizi sarmak için bekleyen ADL elbiselerden bir tane denemeye ne dersiniz?

Büzgülü Desenli Elbise

Büzgülü Desenli Elbise

Desenli elbise

Desenli elbise
  • Görmenizi İstediğimiz Adil Işık Elbiseleriden Bazıları

  • Desenli elbise

İçeriğin Devamı Aşağıda

Düşük Kol Sarı Model

Düşük Kol Sarı Model

Erkek Yaka Sarılı Model

Erkek Yaka Sarılı Model
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın