Görüş Bildir
Haberler
Adana'daki Cinayetin Sebebi Balkondan Cinsel Organ Göstermekmiş

Adana'daki Cinayetin Sebebi Balkondan Cinsel Organ Göstermekmiş

Adana'da Durdu Özyiğit'i öldürüp nikahsız yaşadığı Sami Alalışık'ı yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan komşuları Rıfat Demireriden tutuklandı. Silahlı kavganın Sami Alalışık'ın katil zanlısı Rıfat Demireriden ve ailesine balkondan cinsel organını gösterdiği için çıktığı ileri sürüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Adana'nın Sarıçam ilçesine  bağlı Suluca Mahallesi'nde 19 Haziran'da Rıfat Demireriden (20) ile komşuları Durdu Özyiğit (35) ile nikahsız eşi Sami Alalışık (45) arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Bunun üzerine Rıfat Demireriden ile kuzeni B.D, (19), 100 metre uzaklıktaki evlerinden pompalı tüfek alıp, olay yerine geri döndü.

Bir kişi yaralandı bir kişi hayatını kaybetti

Olay yerine gelen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Olay yerine gelen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Silahı ateşleyen Rıfat Demireriden ile kavgaya karıştığı öne sürülen kuzeni B.D, babası N.D. (44) ile amcası D. D. (52), adreslerine yapılan baskında gözaltına alındı. Cinayette kullanılan pompalı tüfek ise N. D’nin evinde ele geçirildi. Şüpheliler, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Balkona çıkıp şortunu indirdi

Balkona çıkıp şortunu indirdi

Polisin başlattığı soruşturmada silahlı kavganın, Sami Alalışık'ın evinin balkonuna çıkıp şortunu indirerek, Rıfat Demireriden ile ailesine cinsel organını göstermesi sonucu çıktğı öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Rıfat Demireriden, çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, B.D ile N. D., adli kontrol şartı, D.D., ise  savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
6
6
3
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emirhan Akıncı

nasıl bir haber dili bu ? akit'in internet sayfasında mıyız acaba ? "nikahsız yaşadığı" gibi saçma ibare yerine "birlikte yaşadığı sevgilisi " denemez miydi