Görüş Bildir
Haberler
Adana'da Korkunç Cinayet! Anne ve Kızı Yemek Masasında Öldürüldü

Adana'da Korkunç Cinayet! Anne ve Kızı Yemek Masasında Öldürüldü

Batuhan
01.02.2022 - 07:44

Adana'da bir kişi, kardeşinin karısını ve annesini yemek masasında, iki çocuğun gözleri önünde başlarından vurarak öldürdü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, Seyhan ilçesinde bir evde meydana geldi. İddiaya göre A.A, kardeşiyle evli olan Hüda Gün'ün (39) annesi Naima Gün (70) ile birlikte yaşadığı eve geldi.

İHA'nın haberine göre, A.A, Hüda, annesi Naime Gün ve iki çocukla birlikte masada yemek yerken birden belinden tabancayı çıkartarak iki çocuğun gözleri önünde Hüda ve Naime Gün’ü başlarından vurdu.

A.A., daha sonra kaçarak izini kaybettirdi. Apartman sakinleri silah sesleri üzerine durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

"Yakınları sinir krizi geçirdi"

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Hüda ve Naime Gün’ün öldüğünü belirledi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından anne ve kızının cenazeleri otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Acı haberi alan Hüda ve Naime’nin yakınları olay yerine akın etti. Sinir krizi geçiren anne ve kızının yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Polis ise şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
rcpbyrm

bir gün cinayet olmayan bir sabaha uyanabilir miyiz ?

Heas

Sadece boş zamanlarımda evde çevrimiçi kolay işler yaparak günde 300 €'dan fazla kazanıyorum. Tam zamanlı öğrenciyim ve günde 3-4 saat sadece bu işi yaparak ... Devamını Gör