Görüş Bildir
Haberler
Adalet Bakanlığı Personel Alım Sonuçları: 12 Bin 823 Personel Alımı İçin Yeni Açıklama

Adalet Bakanlığı Personel Alım Sonuçları: 12 Bin 823 Personel Alımı İçin Yeni Açıklama

Adalet Bakanlığı, geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete’de yayımlanan ilanlar birlikte toplam 12 bin 823 yeni personel istihdam edileceğini duyurmuş ve başvurular 1-17 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilmişti. Başvurularını sorunsuz olarak tamamlayan adaylar, Adalet Bakanlığı personel alım sonuçlarını bekliyordu. İşte Adalet Bakanlığı personel alımı ile ilgili son dakika bilgileri...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kamu kuruluşlarının yayınladığı personel ilanlarına bir yenisi daha eklenmişti. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, toplam 12 bin 823 personel alınacağını duyurmuş ve yayınlanan başvuru kılavuzu iler birlikte personel alım için başvurular yapılmıştı.

Adalet Bakanlığı Personel Alım İçin Son Durum

Adalet Bakanlığı Personel Alım İçin Son Durum

Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından yapılan personel alımı başvuru sonuçlarına ilişkin açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

'Merkezi sınav puanlarına göre en yüksek puandan başlamak üzere her bir adalet komisyonu için ilan edilen pozisyon sayısının 3 katı aday (son sıradaki adayla aynı puana sahip olan adaylar da dahil edilecektir.) hesaplanarak boy ve kilo ölçümüne çağrılacaklar tespit edilecektir.

Boy ve kilo ölçümüne girmeye hak kazananlar en geç 11 Nisan 2022 Pazartesi günü sınav yapan komisyonların adliye internet sitesinde yayınlanacak olup, ayrıca yazılı bildirim yapılmayacaktır.

Sınava katılma hakkını elde edemeyen başvuru sahiplerine herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

Adalet Bakanlığı Duyuruları İçin Tıklayınız…

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın