Görüş Bildir
Haberler
Acil Servisi Birbirine Katan Adam: 'Böyle Bir Şey Olmuş Olabilir'

Acil Servisi Birbirine Katan Adam: 'Böyle Bir Şey Olmuş Olabilir'

Gaziantep'teki özel bir hastanede kendisiyle eve dönmek istemeyen kızını dövüp, engel olmaya çalışan sağlık görevlilerine de bıçakla saldıran Orhan Dağlı, epilepsi hastası olduğunu ve ilaç kullandığını belirterek 'Böyle bir şey olmuş olabilir' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Orhan Dağlı, geçen hafta cuma günü İnönü Caddesi’ndeki bir özel hastanede kızı İremnur D.'yi ziyaret etti. Ziyaretin ardından Dağlı, kızından kendisiyle birlikte eve dönmesini istedi. Kızı bu isteğe olumsuz yanıt verince tartışma çıktı. 

Tartışma sırasında kızına şiddet uygulayan Orhan Dağlı, kendisine engel olmak isteyen sağlık görevlilerine de bıçakla saldırdı. Bıçağı etrafına savurup yanına kimseyi yaklaştırmayan Dağlı, ambulans şoförü Bülent Arık'ı iki kolundan yaraladı. 

Hastanede tedaviye alınan Arık’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 

Bıçakla hastane içinde korku dolu anlar yaşattıktan sonra kaçan Orhan Dağlı, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olay anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

"Kendimi korumak için bıçak çektim" 📹

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
9
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
o yorum yapılacak

Başı sıkışan hastayım deyip yırtmaya çalışıyor! Sen hastasın diye yaralanan sağlık çalışanları ve orada bu olaya şahit olanların suçu ne!

Aysu KY

Bela okumak istemiyorum, kendime sabır diliyorum artık dayanacak güç kalmadı. İnşallah biraz yatar da, eşi dostu gün yüzü görür.