Görüş Bildir
Haberler
Açıköğretim Fakültesi Kayıt Yenileme Dönemi: AÖF Kayıt Yenileme Ne Zaman Yapılacak? Tarihleri Belli Oldu mu?

Açıköğretim Fakültesi Kayıt Yenileme Dönemi: AÖF Kayıt Yenileme Ne Zaman Yapılacak? Tarihleri Belli Oldu mu?

Bahar dönemi kayıt yenileme tarihleri Anadolu Üniversitesi Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültelerinde öğretim gören milyonlarca öğrencisinin gündeminde. 2021-2022 Akademik Yılı Bahar Dönemi AÖF kayıt tarihleri var. Adaylar kayıt yenileyebilecekleri tarihi merak ediyor. Peki açıköğretim kayıt yenileme ne zaman yapılacak? Kayıt yenilemeyi unutan adaylar son şansı kaçırmak istemiyor. İşte konuya ilişkin kayıt yenileme tarihleri haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

2022 AÖF Güz dönemi final sınavları geçtiğimiz gün açıklandı, güz dönemi final sonuçlarını öğrenen öğrencilerin ve Güz döneminde kayıt yenilemeyi unutan öğrencilerin gözleri bahar dönemi kayıt tarihlerine çevrildi. Anadolu Üniversitesi AÖF kayıt yenileme ne zaman yapılacak, tarihi nedir?

AÖF Akademik Takvim

AÖF Akademik Takvim

Bahar Dönemi Ara Sınavı: 02- 03 Nisan 2022

Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı: 21- 22 Mayıs 2022

Yaz Okulu Sınavı: 06 Ağustos 2022

Bahar Dönemi Sınavları Yüz Yüze mi?

Bahar Dönemi Sınavları Yüz Yüze mi?

2021-2022 AÖF Güz dönemi ara sınavları ve final sınavları yüz yüze yapıldı. 2021-2022 AÖF Bahar dönemi sınavlarının da şu an için yüz yüze yapılacağı düşünülüyor. 

Adaylar Bahar Dönemi ara sınavları için sınav merkezi tercihleirni 21 Şubat 2022 tarihinde yapabilecek. Söz konusu tarihe kadar sınav merkezi tercihi yapanlar, bahar dönemi ara sınavına ilgili sınav merkezinde girebilir.

Bitirme sınavı için sınav merkezini değiştirmek isteyen adaylar 04 Nisan 2022 tarihinde sınav merkezini değiştirebilir.

Bahar Dönemi Kayıt Yenileme Ne Zaman? Hangi Tarihte?

Bahar Dönemi Kayıt Yenileme Ne Zaman? Hangi Tarihte?

Anadolu Üniversitesi tarafından yayınlanan kılavuza göre AÖF bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri 07-18 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek. Ders seçimi işlemleri de bu tarihlerde yapılacak.

Ders seçimine göre ödeme bilgileri oluşan öğrenciler, ödemelerini yaparak kayıtlarını yeniletebilir. Kayıt yenileme tarihleri içinde ödeme bilgileri aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonu bağlantısından görülebilir ve ödeme yapılabilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın