Görüş Bildir
Haberler
Açık Sözlü Kadınlar Hakkında Bilmeniz Gereken 12 Şey

etiket Açık Sözlü Kadınlar Hakkında Bilmeniz Gereken 12 Şey

JustineJ
29.06.2015 - 00:26 Son Güncelleme: 29.06.2015 - 03:19

Açık sözlü bir kadın olmak beraberinde bir çok zorluğu da getirebiliyor ama genel olarak hepsi buna değiyor. Biz kadınlar hayatımızın her anında güçlüklere göğüs gerip kendimize iş yerimizde ya da katıldığımız sıradan bir partide bir duruş elde etmek için uğraşıyoruz. Hep iyi vakit geçiriyoruz. Bazen de yolun sonuna, uçurumun ucuna geliyoruz; ama bunların hepsi bizi sadece daha çok büyüleyici yapıyor.

Açık sözlü bir kadınla birlikte olmak çok zordur, ama bununla baş edebilecek biriysen işte o zaman dünya senin için çok daha ilginç bir yer haline gelir. Çünkü biz ışık saçan kadınlarız. Açık sözlü bir kadınla romantik bir ilişkiye başlamak onun söylediği her gerçekte ilişkinizin bağlarının daha güçlenmesi demektir.

Uzun lafın kısası, açık sözlü kadınlarla birlikte olmadan önce bilmeniz gereken birkaç şey var.

Kaynak: http://elitedaily.com/dating/straight...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Saçma sapan oyunlarınız için toleransları oldukça düşüktür.

1. Saçma sapan oyunlarınız için toleransları oldukça düşüktür.

Açık sözlü kadınlar hayatlarında oyunlar, yalanlar istemezler. Kandırılmaktan, oyalanmaktan nefret ederler. O yüzden onlara sadece ama sadece doğruları söylemelisiniz. Aksi takdirde hiç hoşunuza gitmeyecek sonuçlar ortaya çıkabilir.

2. Bahanelerden nefret eder, asla inanmazlar.

Bir hata yaptıktan sonra bahaneler uydurmayı denemeyin, sadece hatanızı kabul edin. Elbette sinirlenip kızacaklar fakat sizi mahvetmeyecekler ya. Hatta eğer bahaneleri sıralamaya başlarsanız işte o zaman mahvetme ihtimali ortaya çıkabilir. Bu yüzden dürüst olun, sadece hatanızı kabul edin ve özür dileyin.

3. Korkusuzdurlar.

3. Korkusuzdurlar.

Ciddi anlamda hiçbir şeyden korkmazlar. Hatta çoğu zaman son derece korkutucu olabilirler. Yeryüzündeki en eşsiz ve korkusuz kadınlardır onlar, hiçbir şey onları al aşağı edemez. Bu yüzden de korkmak için bir nedenleri yoktur hiçbir şeyden.

4. Cesurdurlar. Kimin ne düşündüğü onların pek de umrunda değildir.

4. Cesurdurlar. Kimin ne düşündüğü onların pek de umrunda değildir.

Kendileri hakkında, yaptıkları şeyler hakkında konuşmaktan asla çekinmezler. Aksine bundan çok hoşlanırlar ve kim ne der ne düşünür diye asla düşünmezler. Çünkü bu onların umrunda değildir. Eğer biri yaptıkları şeylerden hoşlanmıyorsa, rahatsız oluyorsa kapı orada, gidebilir der ve kendilerini hiç sıkmazlar.

5. Eğer onları alt etmeye çalışırsanız sizi alıp geri yerinize oturtmayı iyi bilirler.

Onlarla konuşurken sözlerinize dikkat etmelisiniz. Eğer söylediğiniz bir kelime hoşlarına gitmezse ya da onlara meydan okuduğunuzu hissederlerse sizi bunu yaptığınıza hatta yapmayı düşündüğünüze bile pişman ederler. Özgüvenleri son derece yüksektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Söylediği bir laftan asla geri dönmezler.

6. Söylediği bir laftan asla geri dönmezler.

Bir tartışmada ya da normal bir konuşmada asla fikirlerinden düşüncelerinden ödün vermezler. Lafından dönmek, geri adım atmak yoktur onların hayatında. Söyledikleri her sözün sonuna kadar arkasındadırlar.

7. Duygularınızı incitmekten korkmazlar.

7. Duygularınızı incitmekten korkmazlar.

Aklımızdan ne geçiyorsa söylerler, bunun sizi incitip incitmemesi pek umurlarında değildir. Çünkü söyledikleri şey doğrudur ve onlar sadece doğrulara değer verir. Onlara göre onların görevi sizi oyalamak ya da rahat hissettirmek değil size gerçekleri söylemektir.

8. Kimlerin onları sevdiği ya da nefret ettiği hiç ama hiç umurlarında değildir.

Onlar birileri bizi sevsin diye yaşamazlar. Sadece olmak istedikleri gibi olurlar. Sevip sevmemek size kalmış. Sevmeseniz de hatta nefret bile etseniz bu onların hiç mi hiç umrunda değildir. Çünkü onlar kimseyi memnun etmek zorunda hissetmezler kendilerini, bunun için yaşamazlar.

9. Sizden daha başarılı olmaları onların suçu değildir.

Kariyer onların hayatında büyük bir yere sahiptir ve başarılı olmak konusunda son derece hırslıdırlar. Bu yüzden eğer sizden daha başarılılarsa, daha çok para kazanıyorlarsa, iş hayatlarına sizden daha çok zaman ayırıyorlarsa bu sizi sevmediklerinden değildir. Sadece başarılı olma istekleri yüzündendir. Hiçbir zaman sizi sevmedikleri anlamına gelmez bu durum.

10. Size her zaman sadece ama sadece doğruyu söylerler.

Sizi duymak istediğinizi değil duymaya ihtiyacınız olan şeyi söylerler ki sizi daha iyi, daha güçlü bir insan yapabilsinler. Eğer eksiklerinizi, hatalarınızı bilmezseniz nasıl daha iyi işler yapabilirsiniz, nasıl kendinizi düzeltebilirsiniz ki? Bu yüzden söylediklerini kabalık olarak algılamayın asla, bir kulak vermeye çalışın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. İstedikleri şeyi söylemekten asla çekinmezler.

Bu cinsel hayat için de geçerlidir. Eğer sizinle sevişmek istiyorlarsa doğrudan söylerler. Hiç lafı dolandırma gereği hissetmezler.

12. Onlar güçlü kadınlardır, kaba sinir bozucu kadınlar değil.

12. Onlar güçlü kadınlardır, kaba sinir bozucu kadınlar değil.

Bütün düşündüklerini rahatça söyleyebilen, hiçbir şeyden korkmayan, kendi ayakları üstünde duran kadınlar güçlüdür; cadaloz değil. Bu yüzden sakın onlara cadalozlarmış gibi bakmayın, davranmayın. Onlar sadece bağımsız olmayı seçen, kendi ayakları üstünde durmak isteyen kadınlardır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
511
129
24
23
8
8
2