Görüş Bildir
Haberler
Açık Öğretimden Dedektif Olmuş Gibi Hissedeceğiniz Gülüşe Göre Karakter Analizi

Açık Öğretimden Dedektif Olmuş Gibi Hissedeceğiniz Gülüşe Göre Karakter Analizi

esma çetin
10.04.2022 - 19:37

İster Saba Tümer gibi kahkaha atın ister sessizce kıkırdayın, gülme sesinizin karakterinizi yansıttığını biliyor muydunuz? Bakalım kahkahanız sizin hakkında ne diyor. Hadi buyurun 👇

Kaynak: https://littlethings.com/lifestyle/wh...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kıkırdayangiller

Kıkırdamaya bastırılmış bir kahkaha diyebiliriz. Gülmemizi tutamayıp kıkır kıkır ses çıkararak kesik kesik gülmeye kıkırdamak diyoruz. Ama kıkırdamanın bi' kibar tarafı da yok değil. Kıkırdayangiller kahkahayı basmıyor da uzaktan olanı biteni izliyor gibi. Asıl  baş belası kıkırdayangillerdir ama belli etmezler. Bu tipler ortaya fitili atar ve olanları kıkır kıkır izler, bildiğiniz evin yaramaz çocuğu! Bu halinizle çok tatlısınız kıkırdayangiller, kıkırdamaya devam.

2. Kahkahayı basanlar

2. Kahkahayı basanlar

Kahkaha atan insanlar genellikle daha sosyal, eğlenceli ve dışa dönük insanlar oluyorlar. Arkadaş çevresinin aranan komik kişileri de diyebiliriz. Ancak kahkahayı basanlargiller dışarıdan hep eğlenceli ve enerjik gözüktükleri için insanlar bu tiplerin üzüldüklerini maalesef fark etmiyor. 'O palyaço benim işte' lafı tam sizler için. Gülmek size çok yakışıyor, böyle devam.

3. Gülsem mi gülmesem mi kararsız kalanlar

Bu tip insanlar ne kıkırdıyor ne kahkaha atıyor, öyle arada kalmış bir gülüş. Hani ciddi bir ortamda gülmemeye çalışırsınız da sesli ile sessiz arasında horultulu bir ses çıkar ya, işte tam öyle bir gülüş. Kahkahalarını bastırmaya çalışmaları bu insanların utangaç ve içe dönük olduğunu gösteriyor. Yeni arkadaş edinmekte zorlanan bu insanlar yakın çevrelerinde oldukça rahattır. Bu insanlar genellikle mütevazi ve mazlum insanlardır.

4. Çok sesliler

4. Çok sesliler

Bu tipler kahkahayı basanlardan daha sesli güldükleri için çok sesliler dedik. Hani bir mekanda otururken başka masadaki insanın kahkahasını duyarsınız, işte onlar çok sesliler. Bu tip kahkaha doğası gereği normal bir kankadan daha seslidir. Anlayacağınız kıkırdayangillerin tam tersi. Çok sesliler, cesur ve kendilerinden emin kişilerdir. Odak noktası olmayı ve dikkat çekmeyi severler. İnsanların bakışlarına da aldırış etmezler. Özgüveninize sağlık çok sesliler, gülüşünüz eksik olmasın.

5. Sessiz gülenler

Bazı insanlar güler ama hiç ses çıkmaz ya, işte onlar sesiz gülengiller! Bu tip insanlar oldukça içe dönük ve alçakgönüllülerdir. Dikkat çekmeyi sevmedikleri için de olabildiğince sessiz gülerler. Genellikle kendi hallerinde, sessiz sakin tiplerdir, aşırı kalabalık ortamlara girmekten hoşlanmazlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kıs kıs gülenler

İçin için, sessiz ve alaylı gülen bu tip insanlar, hazırcevap ve nükteli insanlardır. Genellikle espritüel ve akıllı olan bu insanların yaptığı şakalara sadece espriyi anlayanlar gülebilir. Kıs kıs gülengillerin mizahi yönleri kuvvetlidir ve şeytan tüyleri vardır. Kelimenin tam anlamıyla muziplerdir.

Nasıl güldüğünüzü yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın.👇 Gülüşünüz daim olsun!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
9
6
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın