Görüş Bildir
Haberler
Acı Haberler Peş Peşe Geldi: 2 Asker ve 1 Polis Şehit

Acı Haberler Peş Peşe Geldi: 2 Asker ve 1 Polis Şehit

Deniz Gök
22.04.2022 - 20:06 Son Güncelleme: 22.04.2022 - 23:45

Bugün Kuzey Irak'ta 2 askerin, Suriye'de ise 1 özel harekât polisinin şehit olduğu haberi geldi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Kuzey Irak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik sürdürülen Pençe-Kilit Operasyonu'nda Piyade Uzman Çavuş Furkan Gök ile Piyade Teğmen Bekir Can Kerek'in şehit düştüğünü duyurdu. 

Emniyet Genel Müdürlüğü ise Fırat Kalkanı Harekat bölgesinde düzenlenen roketli saldırı sonucu Özel Harekat Polisi Aytaç Altunörs'ün şehit olduğunu açıkladı.

Bakanlık ve Emniyet'ten yapılan açıklamalar 👇

Taziye mesajları paylaşan siyasiler, şehitler arasında Piyade Uzman Çavuş Kubilay Çon'un da olduğunu belirtiyor. Ancak yetkililerden bu isimle ilgili henüz bir açıklama yok. 👇

Acı haberler Kahramanmaraş, Denizli ve Malatya'ya ulaştı

Acı haberler Kahramanmaraş, Denizli ve Malatya'ya ulaştı

Ajanslar, 24 yaşındaki Uzman Çavuş Furkan Gök'ün Kahramanmaraşlı, 28 yaşındaki Teğmen Bekir Can Kerek'in ise Denizlili olduğunu bildirdi. Ailenin tek oğlu olan şehit Bekir Can Kerek'in kısa bir süre önce evlendiği ve düğün hazırlığında olduğu da belirtildi.

Şehit özel harekat polisi Aytaç Altunörs'ün ise Malatyalı ve bekar olduğu bildirildi.

Pençe-Kilit Operasyonu'nda daha önce 2 asker şehit olmuştu

Pençe-Kilit Operasyonu'nda daha önce 2 asker şehit olmuştu

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde daha önce Muhabere Üsteğmen Ömer Delibaş ile Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu şehit düşmüştü.

"45 terörist etkisiz hale getirildi"

"45 terörist etkisiz hale getirildi"

Cuma namazı sonrası basın mensuplarının karşısına çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, operasyonda etkisiz hale getirilen terörist sayısının 45'i bulduğunu belirtmişti.

Erdoğan, Uzman Çavuş Furkan Gök'ü kast ederek 'Maalesef bir şehidimiz daha var, uzman çavuşumuz. Şehitlerimizin sayısı böylece 3 oldu. Fakat tüm mağaralar, bütün inlere girmeye devam ediliyor.' demişti.

Bekir Can Kerek ve Aytaç Altunörs'ün şehedaet haberleri Erdoğan'ın açıklamasının ardından geldi.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Orçun

Bu öyle birkaç satırlık haber değil. Düşünsenize Teğmensiniz okumuşsunuz.. idealist bir vatanseversiniz. Ancak gelin görün ki kahpe bir kurşun sizi sevdikler... Devamını Gör

Mina Tasarım Evi

İki tane oğlum var kendi vatanı için savaşmayanlar için başka ülke toprağında savaşsın ve ölsün istemem.Şehadetin yüksek mertebe oldugunu da biliyorum ama hi... Devamını Gör

Resho

O sırada elinde muzu ile tiktokta canlı yapan Suriyeli genç erkek: Benana