Görüş Bildir
Haberler
Abdullah Özdemir Kimdir, Kaç Yaşında? Abdullah Özdemir Nereli, Siyasi Kariyeri Ne?

Abdullah Özdemir Kimdir, Kaç Yaşında? Abdullah Özdemir Nereli, Siyasi Kariyeri Ne?

AKP’li Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, sağlık sorunlarını bahane ederek görevinden istifa etmiş ve hakkında cinsel içerikli görüntüler sebebiyle tehdit edildiği iddiaları ortaya atılmıştı. AKP, Bağcılar Belediye Başkanlığı için adayını belirledi. AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Bağcılar Belediye Başkanlığı için adaylarının Abdullah Özdemir olduğunu açıkladı. Peki, Abdullah Özdemir kimdir, kaç yaşında? Abdullah Özdemir nereli, siyasi kariyeri ne? İşte Abdullah Özdemir ile ilgili sosyal medyada tüm merak edilenler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

AKP İstanbul İl Başkanlığı, dün Osman Nuri Kabaktepe başkanlığında toplandı ve Bağcılar Belediyesi için adaylarını açıkladı.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, geçtiğimiz günlerde istifa etmişti.

Haberin Detayları Burada

Abdullah Özdemir Kimdir?

Abdullah Özdemir Kimdir?

1983 yılında Kastamonu’da dünyaya gelen Abdullah Özdemir, eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde aldı.

2017’de, AKP Bağcılar Gençlik Kolları Başkanlığında bulundu.

Amerika Washington'da bir düşünce kuruluşunda eğitim alan Abdullah Özdemir, AK Parti Gençlik İstanbul İl Başkanlığı Uluslararası İlişkiler Çalışma Grubu'nda yer aldı.

Abdullah Özdemir, 2019 yer seçimlerinde Bağcılar Belediye Meclis Üyesi seçildi. Abdullah Özdemir aynı zamanda İBB meclis üyeliği görevini de yürütüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın