Görüş Bildir
Haberler
A Milli Futbol Takımı Kadrosu Açıklandı

A Milli Futbol Takımı Kadrosu Açıklandı

Enver K.
06.11.2015 - 18:37
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fatih Terim, Katar ve Yunanistan ile oynanacak olan hazırlık maçları için aday kadroyu açıkladı.

Fatih Terim’in belirlediği 25 kişilik kadroda, Türkiye’yi seçen Mainz’ın forveti Yunus Mallı da yer aldı. Salzburg’dan Atınç ve Gençlerbirliği’nden Ahmet Çalık da kadroda bulunuyor. İzlanda maçında kırmızı kart gören ve EURO 2016’da 2 maç ceza çekecek olan Gökhan Töre ise Terim tarafından milli takıma çağrılmadı.

EURO 2016’ya direkt gidecek olan ay-yıldızlılar; 13 Kasım Cuma günü Katar ile deplamanda, 17 Kasım Salı günü ise Başakşehir’de Yunanistan ile hazırlık maçları yapacak.

İşte Milli Takım'ın aday kadrosu:

Kaleci: Hayrullah Mert Akyüz (Adanaspor), Volkan Babacan (Başakşehir), Mert Günok (Bursaspor)

Defans: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Şener Özbayraklı (Fenerbahçe), Serdar Aziz (Bursaspor), Hakan Balta (Galatasaray), Ahmet Çalık (Gençlerbirliği), Atınç Nukan (Leipzig), İsmail Köybaşı (Beşiktaş), Emre Taşdemir (Bursaspor)

Orta saha: Hakan Çalhanoğlu (Bayer Leverkusen), Olcay Şahan (Beşiktaş), Emre Çolak (Galatasaray), Selçuk İnan (Galatasaray), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Ozan Tufan (Fenerbahçe), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Arda Turan (Barcelona), Yasin Öztekin (Galatasaray), Alper Potuk (Fenerbahçe)

Forvet: Yunus Mallı (Mainz), Cenk Tosun (Beşiktaş), Burak Yılmaz (Galatasaray)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
17
5
3
2
2
0