Görüş Bildir
Haberler
A'dan Z'ye Favori Şehirlerini Seç Sana Ünlü Sevgili Bulalım!

etiket A'dan Z'ye Favori Şehirlerini Seç Sana Ünlü Sevgili Bulalım!

Seçimlerini yap ünlü sevgilini söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle hoşlandığın cinsiyeti söyler misin?

2. 👇

3. 👇

4. 👇

5. 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 👇

7. 👇

8. 👇

9. 👇

10. 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. 👇

12. 👇

13. 👇

14. 👇

15. 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. 👇

17. 👇

18. 👇

19. 👇

20. 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. 👇

22. 👇

23. 👇

24. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aras Bulut İynemli!

Aras Bulut İynemli!

Verdiğin cevaplara göre, sen hırçın, kafasının dikine giden, durulması zor tiplerden hoşlanıyorsun. Evet seninki hırçın olmasına hırçın, çılgın olmasına çılgın olmalı; ama söz konusu sen olunca durulmalı, süt dökmüş kediye dönüşmeli. Buna en uygun tip de Aras Bulut İynemli. Hem başarılı, hem yakışıklı. Hele o dudakları yok mu? Orada yeni bir devlet kurulmaz da, ne yapılır sorarız sana!

Kerem Bürsin!

Kerem Bürsin!

Vay vay vay!.. Şu anda seni öldürebilecek rahat 10 milyon insan var farkında mısın? Ama kim takar, sen kapmışsın Kerem'i :) Verdiğin cevaplara göre, sen serseri bir tip seviyorsun, seviyorsun ki Kerem çıktı. Ama senin sevdiğin bu serseri, kontrol edilebilir cinsten olmalı. Evet, dışarıdan umursamaz biri görünebilir; ancak içinde onulmaz bir romantik yatmakta. Bu arada muhtemelen dünyanın en güzel vücudu çıktı sana, daha ne istersin? Şanslı seni :)

Kıvanç Tatlıtuğ!

Kıvanç Tatlıtuğ!

Ooo!.. Sana en iyisinin çıktığını söyleyelim öncelikle. Eğer birisi Tanrı'nın varlığından süphe ederse, sevgilini, yani Kıvanç'ı gösterebilirsin itinayla. Yalnız, zoru sevdiğini söylemek gerek. Çünkü bu adamın peşinden bir sürü kız koşuyor. Bunun reçetesi rahat davranmaktır diyeceğiz de, insanın Kıvanç gibi sevgilisi olunca deliler gibi kıskanması dünyanın en normal şeyi! Bu serseriyle zor ama aklını başından alacak bir şeyler yaşamaya hazır ol ve dil altı hapını da sürekli yanında gezdir ;)

Serenay Sarıkaya!

Serenay Sarıkaya!

Şimdi biz bize kaldığımıza göre, eğri oturup doğru konuşalım: Senin için en ama en önemli şey, sevgilin olacak kişinin güzel olması. Eğer hatun güzelse, gerisi fasa fisodur ve kötü huyları bir şekilde halledilebilir. Ama bin türlü güzellik içinde en önem verdiğin tür, ifade ve surat güzelliği. Buna Serenay kadar uyan birisi daha yok. Böyle bir hatun için, her şeyini bırakmaz mısın? :)

Demet Evgar!

Demet Evgar!

Sen bir kadında zeka pırıltısı arayanlardansın. Tamam taş gibi olması da önemli ama muhabbet edilebilir olması da çok mühim. Kadın dediğin her şeyden önce yaptığın espriyi anlayacak abi, bu espriye garip garip tepkiler vermeyecek. Seni güldürebilecek. Demet Evgar tam bu kıyafete oturuyor. Bu kadınla ömür uzar ömür. Ya o gözleri, oturup sırf o gözler için kitap yazılır kitap...

Hadise!

Hadise!

Sen her şeyden önce kendine güvenen birisin, kendine güvenen birisin ki sana Hadise çıktı: Sen demir leblebi çiğneyebilen birisin yani. Senin sevgilin her ne kadar kalbin kırılsa da, üzülsen de, sana asla yalan söylemeyecek; dürüst olacak. Bunun yanında galiba dünyanın en güzel şeyi Hadise ile sevgili olmaktır herhalde. Düşünsene, hem kankanla eğlenebildiğin gibi eğlenebiliyorsun onunla; hem de afet-i devran işte. Kısaca bir kadın çizsen, Hadise'yi çizersin sen...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
446
270
233
211
72
46
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın