Görüş Bildir
Haberler
8 Soruluk Fotoğrafik Algı Testine Göre Bilinçaltındaki En Büyük Takıntı Ne?

etiket 8 Soruluk Fotoğrafik Algı Testine Göre Bilinçaltındaki En Büyük Takıntı Ne?

Senin en büyük takıntın ne? Öğrenmek için;

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, mutluluğun bir fotoğrafını çekseydin bunlardan hangisi olurdu?

2. Imm... Peki bu görsele baktığında ilk gördüğün şey bunlardan hangisi?

2. Imm... Peki bu görsele baktığında ilk gördüğün şey bunlardan hangisi?

3. Görseldeki kadın neler hissediyor da üzülüyor olabilir?

3. Görseldeki kadın neler hissediyor da üzülüyor olabilir?

4. Peki bu görselde dikkatini çeken renk bunlardan hangisi?

5. Bu görselde anlatılmak istenen sence nedir?

5. Bu görselde anlatılmak istenen sence nedir?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu görsele 3 saniye baktığında seni rahatsız ediyor mu?

7. Bu görsele 5 saniye baktığında seni rahatsız etti mi?

7. Bu görsele 5 saniye baktığında seni rahatsız etti mi?

8. Ve son olarak, kalbinin bir rengi olsaydı ne olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bilinçaltında her daim mükemmel bir kişilik olmana takıntılısın!

Bilinçaltında her daim mükemmel olmaya takılmış birini görüyoruz. Sanki mükemmel olmasan kendini iyi hissetmeyecek gibisin. O yüzden benliğinin bütün sınırlarını zorluyorsun. Her işin altından mükemmel bir şekilde kalkmaya büyük bir özen gösteriyorsun. Her zaman en iyisi sen olmalısın. Kimse senin önüne geçmemeli. Herkes seni parmakla göstermeli ve sen de bu durumdan mutlu olmalısın. Bu seni çok iyi motive ediyor. O yüzden ne olursa olsun her şeyin en iyisini yapıyorsun. Doğal olarak bilinçaltında mükemmeliyetçilik bir saplantı haline gelmiş. Ama biraz sakin olmalısın. İnsanlar her zaman mükemmel olamaz. O yüzden bu konuda biraz daha rahat davranırsan senin için iyi olur. Çünkü herhangi bir işte en iyisi olamadığını varsayalım, düşünsene hayal kırıklığını. Bu durumda sen yıpranırsın. Demedi deme...

Bilinçaltın başarısızlığa takmış durumda!

Senin bilinçaltın başarısızlığı büyük bir ölçüde takıntı haline getirmiş. Hayatın boyunca ne iş olursa olsa elinden geleni yapmak için gayret göstermişsin. Ve başarılı olmaya o kadar alışmışsın ki içinde hep başarısız olma korkusu yer edinmiş. Sürekli bunu düşünüp kendini sıkıntıya sokuyorsun. Hal böyle olunca doğal olarak bilinçaltında başarısızlık korkusu yer edinmiş. O yüzden biraz sakin ol dostum. :) Sonuçta her işte başarılı olmak zorunda değilsin. İnsanlar başarısız olmalılar ki başarının değerini anlayabilsinler. Ondan sonraki adımlarını da ona göre atabilsinler. O yüzden başarısızlıktan korkmanı gerektirecek hiçbir durum yok. Sen zaten kendini biliyorsun, başkalarının ne dediğini çok umursamamalısın. Bizden söylemesi. :)

Bilinçaltında aşkı büyük bir korkusu var!

Sen yaşadığın aşklardan çok çekmişsin. Hayatına giren herkes kalbini o kadar kırmış ki artık aşka karşı bilinçaltında bir korku oluşmuş. Bundan sonra hayatına kim girerse girsin güvenemiyor, kendini net bir şekilde ifade edemiyorsun. Çünkü ne zaman karşındaki insana kendini tam anlamıyla açsan kalbin çok kırıldı. Bilinçaltındaki sesi dinledikçe aşktan uzak durmaya hatta tam anlamıyla yaşamamaya karar vermiş gibisin. Bundan dolayı da daha üzülüyorsun. Ama üzülme bilinçaltındaki bu korkuları yok edecek birisi karşına er ya da geç çıkacak. Sen kendinden emin olduktan sonra insanların seni incitmelerine hiçbir zaman izin vermeyeceksin. Hele karşına doğru kişi çıktıktan sonra zaten bilinçaltındaki tüm bu aşk korkularını yok edecek ve derin bir nefes alacaksın. Tüm bu takıntılarından kurtulup aşkını doyasıya yaşayacaksın. Kendine eziyet etme hayatı yaşa!

Yalnız kalmak!

Yalnız kalmak!

Senin bilinçaltında takıntı haline gelen en büyük şey yalnız kalmak. Sen yalnız kalmaktan çok korkuyorsun. Ve bu yüzden sürekli düşünüp, insanlarla iletişim kurmaya çalışıyorsun. Doğal olarak sürekli düşündüğün için bilinçaltında sen fark etmeden bu yer etmiş. O yüzden bu düşünceyi bir an önce kafandan atarsan senin için çok iyi olur. Çünkü sen farkında olmadan bilinçaltında yer alan bu düşünce senin istemeden de olsa davranışlarını etkiliyor. Çoğu zaman olduğun kişiden çok farklı bir kişiye dönüşüyorsun. Bunun sebebi de etrafındaki insanlar tarafından dışlanmak ve yalnız kalmak. O yüzden sürekli etrafındaki insanların suyuna gitmeye çalışıyorsun. Aslında bunu yaptığının sen de farkında değilsin. Ama şöyle geriye dönüp baktığında veya şu an insanlarla olan ilişkini göz önüne alırsan böyle olduğunun farkına varabilirsin. Bu düşünceyi kafandan atamadığın sürece bilinçaltında yer etmeye devam edecektir. Sakın unutma, sen farklı bir insansın ve diğer insanlar tarafından da seviliyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
656
191
85
77
39
30
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

her daim mükemmel olmaya takılmış birini görüyoruz

Efecan Menci

Bilinçaltın başarısızlığa takmış durumda. :)

Orhan Ulusoy

Bilinçaltında her daim mükemmel bir kişilik olmana takıntılısın!