Görüş Bildir
Haberler
8 Soruluk Fotoğrafik Algı Testi, Psikolojik Durumunu %100 Açıklayacak!

etiket 8 Soruluk Fotoğrafik Algı Testi, Psikolojik Durumunu %100 Açıklayacak!

Senin şu an psikolojik durumun nasıl? Merak ediyorsan;

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, bu fotoğraflardan hangisi seni çocukluğuna götürdü?

2. Hadi şimdi de hayal gücümüzü çalıştıralım. Bu fotoğrafa baktığında kadın sence neyi düşünüyor olabilir?

2. Hadi şimdi de hayal gücümüzü çalıştıralım. Bu fotoğrafa baktığında kadın sence neyi düşünüyor olabilir?

3. Peki yalnızlığı buram buram hissettiğin fotoğraf bunlardan hangisi oldu?

4. Bu fotoğrafta dikkatini ilk çeken şey ne oldu?

4. Bu fotoğrafta dikkatini ilk çeken şey ne oldu?

5. Hayallerini bir renge benzetecek olsaydın bu hangisi olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hadi şimdi de mutluluğu içten içe hissettiren bir fotoğraf seç!

7. Bu görsele 5 saniye baktığında seni rahatsız etti mi?

7. Bu görsele 5 saniye baktığında seni rahatsız etti mi?

8. Ve son olarak, bu görsellerden hangisi senin ruh halini temsil ediyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Fotoğrafik algı testine göre;

Senin psikolojik şu an tam olarak karman çorman! Sanki hayatının bir noktasında her şey tıkırında gidiyormuş fakat diğer noktasında hiçbir şey yolunda gitmiyormuş gibi. Kendini kapana kısılmış gibi hissediyorsun. Ne hissedeceğini bile bilmiyorsun. Çünkü yaşadığın şeylerden dolayı incindiğin çok nokta var. Bu aslında değişim öncesi psikolojik buhranlarda olduğunu gösteriyor. Artık hayatında yeni bir sayfa açmak istiyorsun. Hayatındaki bazı şeyleri değiştirmek, hayata geçmek istiyorsun. Fakat nereden başlayacağını, nasıl hareket edeceğini sen de tam kestiremiyorsun. O yüzden hayatı akışına bırakmış, yoluna devam ediyorsun. Fakat bu süreçte biraz kendine izin vermeli, içinde olduğun durumu zorlamamalısın. Çünkü insanlar yaşadığı bir sorundan kurtulmanın yollarını arıyor. Oysaki bir insanın her duyguyu yaşaması, kabul etmesi gerekiyor. Eğer kendini psikolojik olarak kötü hissediyorsan, kurtulmaya çalışma mesela. O duygudan kurtulmaya çalıştıkça aslında o duygunun içinde kayboluyorsun. Kendine izin ver, kaçma. Çünkü içine attıkça, ondan kurtulmaya çalıştıkça ileriki zamanda daha farklı şekilde ortaya çıkacaktır. Her insanın bazı dönüm noktaları oluyor. Sen de o dönüm noktası içerisindesin ve geçecek. Uzun süreki bir psikolojik sıkıntı değil. Tüm bunların yanında gerek ailesel gerek insanlarla olan birtakım sorunlar da yaşıyorsun. Sanki insanlar üstüne üstüne geliyor. Fakat biraz kendini dinlemeli, her şeyin yoluna girmesi için sabretmelisin. Bizden söylemesi...

Fotoğrafik algı testine göre;

Öyle bir psikolojidesin ki sen bile anlamakta güçlük çekiyorsun. Sanki zaman zaman kendi ruh halini çözemiyor gibisin. Bazen kendini o kadar iyi hissediyorsun ki sen bile bu haline şaşırıyorsun. Ama bazen de dünya başına yıkılmış gibi davranıyorsun. Hislerini kontrol etmekte son zamanlarda güçlük çekiyorsun. Bu durum seni ister istemez ruhen yoruyor. Bulunduğun şehirden uzaklaşmak istiyor ve kimseyi görmek istemiyorsun. Çevrendeki insanların gerçek yüzünü görüyor olman seni daha da üzüyor. Çünkü en yakınlarının bile bazen seni anlamadığını düşünüyorsun. O yüzden kendi köşene çekilmek ve kendini tanımak istiyorsun. Aslında bu psikolojinin bozuk olduğunu değil kendinle barışık bir insan olmak için çabaladığını gösteriyor. Sanki son zamanlarda kendini daha çok dinliyor gibisin. İnsanlar sana ne derse desin kendi bildiğini okuyorsun. Anlayacağın bu durumun üstesinden gelmeyi kendince başarıyorsun. Kendine bunun için zaman veriyorsun.Ve bu durumun geçmesi için elinden geleni yapıyorsun. Artık sen de her şeyin farkındasın ve olması gerektiği gibi davranıyorsun. Bir insan sana nasıl yaklaşırsa öyle gidiyorsun. Ne fazlasını ne de eksiğini veriyorsun. Böyle daha huzurlu olduğunun farkındasın. Çünkü normalde her şeyi kafana takan bir insansın. İnsanların ne söylediğinden tut bakışlarına kadar kendince bir anlam çıkarıyorsun. Bu durum seni psikolojik olarak fazlasıyla yoruyordu. Arık daha iyisin ve bu yola ilerliyorsun. Umarız daha da iyi olursun.

Fotoğrafik algı testine göre;

Sen kendi iç dünyanda yapayalnız hissediyorsun. Evet, etrafında fazlasıyla arkadaşın var. Hatta sana iyi gelecek yakın arkadaşların da var. Fakat bu öyle bir şey değil. Sanki kimsenin sana iyi gelmeyeceğini düşünüyorsun. Ne kendini birine anlatmak istiyorsun ne de insanlardan bir şey duymak. O yüzden kendi iç dünyana çekilmiş bir ruh hali içerisindesin. Dışarıya verdiğin izlenimle kendi içinde yaşadıkların o kadar zıt ki bazen sen bile anlam veremiyorsun. Etrafındaki insanlar sempatik tavırlarını, yüksek enerjini çok seviyor. Fakat kendi köşene çekildiğin zaman içinde mutsuz ve bi o kadar duygusal bir insan var. Geçmişe dair kendine kızdığın bazı konular var ki, onlardan bir türlü kurtulamıyorsun. Her yerde karşına çıkıyor. Sürekli düşünüyor ve hatayı bulmaya çalışıyorsun. Yaptığın hataların geri telafisinin olmadığını fark edip daha da üzülüyorsun. Hem kendine hem de geçmişindeki insanlara çok sinirleniyorsun. Sanki şu anda yaşadığın hayatın suçlusu onlarmış gibi. Önünde kurduğun hayaller var, bunları gerçekleştirmek adına çok çabalıyorsun. Ama bazen öyle bir şey oluyor ki, kendini her konuda yetersiz buluyorsun. Her şey yolundayken bile durup düşünüyorsun. 'Neden çok daha iyi değilim?' diye. Ama sen zaten her şeyin iyisini yapıyorsun. En azından yapmaya çalışıyorsun. Bunu takıntı haline getirdiğin için sürekli kendinde kusur arıyorsun. O yüzden artık kendine bu kadar yüklenmemelisin. Sen de insansın ve hayatında bazı yanlış kararlar alabilirsin. Önemli olan artık tüm olanlardan ders çıkarıp psikolojini düzeltmen. Kendine iyi davran. :)

Fotoğrafik algı testine göre;

Senin son zamanlarda psikolojin biraz bozuk gibi. Bunun sebebi insanlarla olan ilişkilerinde bazı gerçekleri görmen ve bunlar için üzülmenden kaynaklanıyor. Sanki yorulmuş ve olan tüm bu durumlardan bıkmış gibi bir halin var. Zaten yeterince kendi içsel çatışmalarını yaşıyorsun. Bu çatışmalarda bazen kendini bile kaybediyorsun. Yapmak istediğin bazı şeyler var ve onlar için çaba gösteriyorsun. Fakat etrafındaki insanlar bunu daha da zorlaştırıyor. Her ne kadar insanların yaptıklarını görmemezlikten gelsen de sen onlar için ne kadar çaba göstersen de karşındaki insanların hiç çaba göstermemesi seni çıldırtıyor. Son zamanlarda bunu daha fazla yaşıyorsun. Çünkü sen her ne kadar insanları kendin gibi zannetsen de gerçek yüzleriyle karşılaşıyorsun. Bu da seni gerçek anlamda hem üzüyor hem de yıpratıyor. Bazen sen de onların sana davrandığın gibi davranmaya çalışıp sınırlarını aşmaya çalışıyorsun. Çünkü sınırların içerisinde kalmak seni fazlasıyla geriyor. Kendinin değil de başkalarının iyiliğini ve mutluluğunu düşünmekten artık vazgeçmelisin. Aksi takdirde sen kendi iç sesini dinleyemiyor ruhunu dinlendiremiyorsun. Aslında çoğumuz kendi içimizde bu sorunu yaşıyoruz. Fakat bir türlü üstesinden gelemiyoruz. Sürekli bir iç çatışma halindeyiz. Sen de bu kervanın içerisinde olduğunu sakın unutma. Fakat neden dışına çıkmayasın ki? Merak etme biz senin bu durumdan kurtulmanı istiyoruz. O yüzden artık bundan sonra ilk önce düşüneceğin kişi her zaman kendin olmalısın. Sen kendin eğer bir insanın yanında mutlu ve huzurlu hissetmiyorsan o insanla birlikte olmak zorunda değilsin. Ya da onun istediği gibi bir davranışta bulunmak zorunda da değilsin. Rahatsızsan ilk önce kendini düşünmeli ve ona göre hareket etmelisin. İçinde yaşadığın çelişkileri dışarıdaki insanların ne düşüneceğini düşünmeden yansıtmalısın. Anlayacağın bu olayda sadece ve sen olmalısın. Ana karakterimiz her zaman sen olmalısın. Çünkü sen onların hepsinden emin ol daha değerlisin. Bunu sakın ama sakın unutma!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2442
514
202
172
146
125
89
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aymira Ay

Beni benden daha iyi çözdü ))

Mehmet Turan

Oha içimi okudun Onedio!

Sevgi Ünver

Daha güzel anlatılamazdım