Görüş Bildir
Haberler
8 Soruda Senin Hayatını %100 Anlatıyoruz!

etiket 8 Soruda Senin Hayatını %100 Anlatıyoruz!

Verdiğin cevaplara göre hayatında neler olup bittiğini %100 anlatıyoruz! Eğer sen de merak ediyorsan;

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, en yakın arkadaşlarınla daha önce yurt dışına çıktınız mı?

4. Biliyorsun ki zaman zaman içinden çıkamadığımız sorunlar yaşıyoruz. Hiç bu yüzden psikoloğa gitmeyi düşündün mü?

5. Diyelim ki, eski sevgilin evleniyor ve sana da davetiyesini yolladı. Ne yapardın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Geleceğe dair hayalini kurduğun şeyler için yeterince çabaladığını düşünüyor musun?

7. Iımmm biraz da astrolojiden bahsedelim. Bize burcunu söyler misin?

8. Ve son olarak, bu tweeti komik bulduysan "😂" komik bulmadıysan "👎" emojisini işaretle bakalım.

8. Ve son olarak, bu tweeti komik bulduysan "😂" komik bulmadıysan "👎" emojisini işaretle bakalım.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Verdiğin cevaplara göre;

Senin hayatın son zamanlarda tam bir kaos haline dönmüş . Sanki bu zamana kadar uğraştığın ve emek verdiğin kim varsa seni hayal kırıklığına uğratmış. Hiç beklemediğin insanlardan beklemediğin karşılıklar almışsın. Fakat hayatında her ne kadar hüsrana uğrasan da seni her zaman anlayacak insanların olduğunu biliyorsun. Tabii ki diğer insanların yaptıkları seni üzüyor. Fakat seni her zaman destekleyecek insanların varlığını hissetmek üzüntünü yaşama süreni kısaltıyor diyebiliriz. Evet, bu yakın dostların senin güçlü kalmana yardımcı oluyor. Fakat her ne kadar bu insanların varlığını hissetsen de içten içe üzülüyoruz. Dışarıdan verdiğin o güçlü izlenimin yerini yalnız kaldığında duygusal travmalar alıyor. İçinde o kadar çok çelişki yaşıyorsun ki bazen işin içinden çıkamayacağını  düşündüğün anlar oluyor. Çünkü emek verdiğin bir şeylerin acımasızca sana geri dönüşü seni yıpratıyor gibi. Her ne kadar gülüp geçiyorum desen de içinde fırtınaların koptuğunu biliyoruz. Bu birtakım insanların senin kıymetini bilmediğini söyleyebiliriz. Sen karşındaki insanı ne kadar seversen sev ya da değer gösterirsen göster hep nankör davranıyorlar. Bu durumdan artık o kadar sıkıldın ki artık insanlara olan güvenini kaybetmişsin. Etrafında bir sürü insan var saatlerce sohbet edebileceğiniz. Fakat sorsak kaçına güveniyorsun diye sanırım cevabın hiçbiri olur. İnsanların nankörlüğünü yeterince görmüş bir insan olarak güven problemi yaşadığını biliyoruz. 

Tüm bu içsel sıkıntıların yanında bir de ilişkilerinde sıkıntı yaşadığını söyleyebiliriz. Daha önce kalbini verdiğin kişinin de paramparça ettiğini görüyoruz. Bu durum senin uzun bir süre aşka dair inancını yitirmene sebep olmuş. Bunun üstesinden ne kadar gelmek istersen gel zamanında yaşadığın üzüntüler seni hep geriye çekmiş. Bunun kalıntılarını yok etmek istiyorsun. Ama merak etme doğru zaman ve doğru kişiyle birlikte geçmişte yaşadığın hayal kırıklıklarının hepsini unutacaksın. Buna sen de inanıyorsun ve inanmaya devam etmelisin. Aslında insanlara inanmayı zorlaştıran tüm bu şeyler senin kendi içine yönelmene sebep olmuş. Bardağın dolu tarafından bakacak olursak kendine yönelmen gerçekten iyi bir şey olsa gerek. Çünkü kendini daha iyi tanımayı, ne istediğine daha çok yönelmişsin. Eğer öyle değilse bile bu ileriki zamanlarda olacaktır. Şimdi hayatın tadını çıkarmaya bakmalısın. Çünkü sen hayatına devam ederken karşına güzelliklerin çıkacağını biliyoruz. Her şeyden öte sen de bilmeli ve inanmalısın!

Verdiğin cevaplara göre;

Senin hayatında son zamanlarda hiç beklenmedik gelişmeler olmuş. Sanki senin planlarının ötesinde hayat karşına daha farklı şeyler çıkarmış. Belki de “her şeyin bir nedeni vardır” dediğimiz bir olayın içerisindesin. Çünkü karşımıza çıkan şeylerin hepsinin bir bağlantısı vardır. Seni asıl götürmek istediği yere götürür. Zaten sen de son zamanlarda her şeyi akışına bırakmışsın. Karşına ne çıkarsa, seni hangi yola götürürse o yolda ilerlemeye çalışıyorsun. He böyle söylüyoruz fakat tabii ki de hayatında istediğin şeylerin gerçekleştiğini de görüyorsun Etrafında öyle çok fazla insan yok. Çünkü kalabalığı sevmiyorsun ve kendine küçük bir çevre oluşturuyorsun. Güvendiğin ve gerçekten çok yakınım dediğin insanlarla iletişimini sürdürüyorsun. Tabii ki de uzak çevrende de insanlar var. Fakat zamanının çok az bir kısmını onlarla geçirmeyi tercih ediyorsun. Zamanında insanlara verdiğin değerin hiçbirini hak etmediğini fark ettin. Bundan sonra yolunu emin adımlarla atmak istiyorsun. Her zaman seni yükselten insanları yanında tutuyorsun. Anlayacağın yaşadığın bu tecrübeler senin açından birçok şeyin farkına varmanı sağlamış. O yüzden senin hayatında şu anda çoğu şey istediğin gibi gidiyor. Çünkü garantici bir insansın. Seni üzme ihtimali olan şeyleri ve kişileri hayatından bir çırpıda atıyorsun. 

Dışarıdan verdiğin o “güçlüyüm” izleniminin altında çok büyük kırılganlıkların yattığını biliyoruz. Tabii ki de her şey mükemmel değil. İnsan yara aldıkça hayatına yön vermeye başlar. Çünkü bazı şeyler artık dokunmuştur ve daha fazla zarar almak istemiyorsun. Tüm bunları fark etmeni sağlayan olayların arka yüzünde büyük acılar yatıyor. Bunu en yakınlarına bile göstermemeye çalışıyorsun. Senin için bu bir tür acizlik gibi geliyor. Duygularını olabildiğince içinde yaşamaya çalışıyorsun. O ürkek, kırılgan tarafın gece yalnız kaldığında gün yüzüne çıkıyor. Hatta bazı zamanlar o kadar çok canın yanıyor ki yalnız kaldığında göz yaşlarını durduramıyorsun. Hak etmediğin şeyleri yaşamanın verdiği o kırılganlık seni mahvediyor. Çünkü neticesinde sen de insansın ve bu yükleri yalnız başına kaldırmakta epey zorlanıyorsun. O yüzden tüm bunları geride bırakmak için kendine çeşitli motivasyonlar arıyorsun. Eğer bu kararlıkta gidersen, eminiz ki tüm bunların hepsini geride bırakacaksın. Ve gerçek mutluluğu yakalayacaksın.

Verdiğin cevaplara göre;

Senin hayatın zorluklarla geçiyor fakat sen üstesinden gelmesini çok iyi biliyorsun. Çok güçlü bir karaktere sahipsin ve karşına çıkan engellerde hiçbir zaman pes etmiyorsun. Kendini her konuda geliştirmek ve daha da güçlü olmak istiyorsun. Kişiliğinin vermiş olduğu bu güç sayesinde öyle kolay kolay pes etmezsin. Bu gerek aşk gerek iş gerek insanlarla iletişim konusunda böyle. İçinde kendine olan inancın çok büyük ve bu azimle istediğini elde edebilecek potansiyele sahipsin. Sana inanmayan insanları hayatından sert bir şekilde çıkaramıyorsun sadece gülüp geçiyorsun. Her ne kadar dışarıdan çok düşüncesiz gibi bir hava yaratsan da aslında öyle değilsin. Kalbinin derinliklerinde inanılmaz güçlü duygulara sahipsin. Tıpkı yukarıda da anlattığımız inanç gibi diğer duyguların da çok yoğun. Fakat zamanında yaşadığın her şey seni herkesten önce kendini düşünmeye itmiş. Zamanında duygusal olarak hareket eden sen hayatının bir döneminden sonra mantıksal olarak ilerlemeye başlamışsın. Kendi içinde bastırdığın duygularını var gücünle bastırıyorsun. Çünkü inanılmaz iyi kalpli ve saf bir kişiliğe sahipsin. İnsanların bunu kullanmasını artık istemiyorsun. Çünkü ruhen çok yorulduğunu fark ediyoruz. 

Tüm bunların yanında oldukça pozitif bir insansın. Enerjin sayesinde insanları etkin altına almayı başarıyorsun. Bir yandan mantıklı kararların, bir yandan seviyeli yaklaşımın, jest ve mimiklerin o kadar güzel ki bu konuda çok başarılısın. Kimse senin hayatına kolay kolay müdahale edemez mesela. Kararlarında en etkili kişiler genelde ailen oluyor. Bunun dışında insanların senin hakkında aldıkları kararlar çok da önemli değildir. Öz güvenli bir insan olmak böyle bir şey olsa gerek. Hayatının kıymetini biliyorsun ve istediği şekilde yaşamak istiyorsun. İnsanlar genelde kendi yapamadıkları şeyler için bir başkasının da yapamayacağını söyler. Sen onlara aldırış etmeden, içindeki inançla yoluna devam ediyorsun. Güçlü kişiliğini daha da güçlendiriyorsun. Bunu çoğu insan yapamaz. Ondan dolayı bazı insanlar tarafından dışlanıyor olabilirsin. Çünkü bu diğer insanları rahatsız eder. Sen rahatsız olmayanlarla, seni destekleyenlerle yoluna devam ediyorsun. Umarız, hayatını istediğin şekilde sürdürmeye devam eder, hayallerine kavuşursun.

Verdiğin cevaplara göre;

Son zamanlarda sen de neyin içinde olduğunu bilmiyorsun. Sanki koca bir bilinmezliğin içinde yok oluyormuş gibi hissediyorsun. İçin içinden çıkmak istiyorsun fakat hiçbir şey istediğin gibi gitmiyor. Kendini üzüp duruyorsun. Kendi içinde sürekli çelişkiler yaşıyorsun ama bunu dışarıya çok belli etmemeye çalışıyorsun. Aslında yaşadığın bu durumu çoğu insan yaşıyor. Fakat senin durumun artık içinden çıkılmaz bir hal almış gibi görünüyor. Sürekli geçmişe dönüp hatalarınla yüzleşmeye çalışıyorsun. Gün içerisinde bunların hiçbiri aklına gelmiyor. Fakat gece olduğunda veya yalnız kaldığında kafanda bir sürü soru beliriyor. Bunlara cevap bulmak için geçmişe gidip sorguluyorsun. Bundan dolayı kötü olayları da aklına getirmiş oluyorsun. Bu durum seni hem üzüyor hem de geleceğe dair umutsuzluğa düşürüyor. Belki de gerçekten aklındaki soruları çözmen gerekiyor. Çözüme ulaştırdığın an, rahatlayacağını daha sağlıklı düşünebileceğini biliyorsun. Her insanın zaman zaman kaygıya kapıldığı oluyor. Sen de o dönemlerden geçiyorsun. Bunları atlatabileceğini biliyorsun. O yüzden çözüme odaklanmalı ve hayata daha pozitif yaklaşmalısın. İçinde kocaman bir umut olduğunu sen de biliyorsun. Bunu sakın bastırma! Duyguların çok yoğun. Fakat bunu dışarıya vurduğun zaman insanların senin zayıf yönünü bulup vurmasından korkuyorsun.

Tüm bunların yanında içinden çıkamadığın bu durumlar sende büyük bir etki bırakıyor. Bu sadece tek bir yönden değil, sanki bütün hayatını etkiliyor. İçinde yaşama dair bir umutsuzluk yatıyor gibi. O yüzden yapmak istediklerini sürekli erteliyorsun. O kadar üşengeç, isteksiz bir insan profili oluşturuyorsun ki sanki bir şeyleri yapsan dahi sonuç alamayacağını düşünüyorsun. Fakat sen de biliyorsun ki tüm bunların hepsi geride kalacak. Eğer hayatının en güzel dönemlerini birtakım insanların sende yarattığı umutsuzlukla devam edersen ileride pişman olabilirsin. Sen her şeyi yapabilecek ve en güzel hikayelere sahip olabilecek bir insansın. Yeter ki içindeki insana inan ve elinden geleni yap!

Verdiğin cevaplara göre;

Normalde dışarıda enerjisi yüksek ve güleryüzlü bir insansın. Etrafındaki insanlara içindeki güzelliği yansıtıyorsun. Fakat sen insanlara her ne kadar iyi ve saf duygularınla yaklaşsan da bir şekilde bunu kullanıyorlar. Tüm bu yaşananlar senin kalbini o kadar kırmış ki… Bunu her ne kadar göz ardı etmeye çalışsan da edemiyorsun. Bazen kalabalığın ortasında bile kendini yapayalnız hissettiğin oluyor. Bunun üstesinden ne kadar gelmeye çalışsan da çok zorlandığını biliyoruz. Emin ol, senin yerinde kim olursa olsun en az senin kadar zorlanır. Çünkü sen sevdiğin insanlar için elinden geleni yapan, kendinden fedakarlık gösteren bir insansın. Hayatından bunun kıymetini bilmeyen pek çok kişi geldi geçti. Ama artık bitmeli, değil mi?  Artık seçimlerini daha özenli yapmalısın. Ders çıkardıkça hayatın tadını alacaksın. Hayatından çıkan insanların sana aslında bir şeyler katmak için dahil olduğunu anlayacaksın. Herkes kalbinde bir kalp kırıklığı taşır. Bu büyük olsun küçük olsun fark etmez. İnsana acı verir. Sen de kalbindeki bu hislerden kurtulamıyorsun. Çok iyi biliyoruz. Kendini kötü hissediyorsun. Fakat hayatının bu şekilde devam etmesine izin vermeyeceğini de biliyorsun. Ayaklanmanın, dik durmanın zamanı sence de gelmedi mi? Her şeyi geride bırakmanın, yeni bir sayfa açmanın tam da zamanı olduğunu düşünüyoruz. Sen de düşünmelisin. 

Önünde belirlediğin birtakım planların var. Her insanın hayalini kurduğu bir yaşantısı vardır. Eminiz senin de çok güzel hayallerin var. Bunları gerçekleştirmenin zor olduğunu düşünüyorsun. Bir yerlerden başlamak gerektiğini düşünüyor fakat bir türlü adım atamıyorsun. Ama çok az kaldı. Hayallerinin peşinden gitmek için geç değil. Eğer bir yerden başlarsan ve buna gönülden inanırsan senin yapamayacağın hiçbir şey yok. Aşk konusundaki talihsizliğin de senin canını çok sıkmış belli ki. Fakat doğru kişi ile karşılaştığın anda geri kalan her şey değersiz olacak. Tabii ki de geride kalanların sende büyük bir etkisi oldu. Fakat dediğimiz gibi bunların hepsi geçecek. Sadece doğru zaman  ve doğru yerde hayalindeki aşka kavuşacaksın. O yüzden seni düşüren tüm şeylere bir çizgi çek ve yoluna devam et. Sen böyle çok daha güzelsin. Güçlü, pes etmeyen, ümitli…

Verdiğin cevaplara göre;

Sen içinde kocaman iyilik besleyen ve herkese bunu vermekten çekinmeyen bir insansın. Sevdiğin insanların mutlu olduğunu görmek seni her zaman mutlu ediyor. Ama tüm bu iyi niyetinin kurbanı oluyorsun gibi. Sanki etrafında seni çekemeyen çok fazla insan var. Aynı zamanda senin kötülüğünü isteyenler de. Belki de tüm bunların farkındasın ama görmemezlikten geliyorsun. Çünkü sevdiğin insanları kaybedecek olmak seni içten içe korkutuyor. Fakat gece kafanı yastığa koyduğun andan itibaren aklını karıştıran çok fazla şey oluyor. Bu insanları hayatımdan çıkarmalı mıyım? Benim için doğru olan kişiler kimler? Kiminle daha mutluyum? Bunları yanıtlamak seni oldukça zorluyor. Çünkü yalnızlaşmak korkusu seni geri çekiyor. Sen sevdikçe onlar kaçıyor gibi hissediyorsun. Ama sana şunu söylemeliyiz ki, etrafında seni gerçekten çok seven insanlar da var. O yüzden seni korkutan şeylerden kaçmamalı ve gerçeklerle yüzleşmelisin. Senin o güzel kalbini hak edecek insanlar çok az. Hayatına bu insanlarla devam etmek seni azaltmaz. Aksine daha da güçlenirsin. Çünkü o insanlar senin gerçekten iyiliğini isteyen ve her daim yanında olacak kişiler. O yüzden kaçmak yerine bir hamle yapmak sana kendini çok daha iyi hissettireceksin. Seni kötü etkileyen insanlardan arınmanın zamanı gelmedi mi? 

O güzel enerjini tüketmeyecek, seni gerçekten değerli hissettirecek insanlara ihtiyacın var. Çünkü kalabalık insanların içinde kendini göremiyorsun bile. Dışarıdan ne kadar enerjik bir insansan içeriden de bir o kadar yalnız bir insansın. Artık kendini diğer insanlardan daha değerli görmenim vakti geldi. Unutma hiç kimse senden daha değerli değildir. Senin o güzel sevgini, dostluğunu, cana yakınlığını hak eden çok az insan var. Sen sadece onları ayırt etmeli ve yoluna devam etmelisin. O zaman gerçek mutluluğu yakalayabileceksin. Bunu sen de çok iyi biliyorsun. Aşk konusunda da aslında unuttuğuna inandığın fakat hala kalbinin derinliklerinde olan birisi var. Geçmişten kalan bu iz bir türlü geçmiyor.  Her ne kadar unutmaya çalışsan da yeni birileriyle tanışsan da onun içinde hep kalacağını düşünüyorsun. Fakat geçmez zannettiğin bu süreç er ya da geç geçecek. Sen hayatının karşına çıkardığı fırsatları geri çevirmemelisin. Belki de seni çok farklı yerlere götürecek. Bilemezsin. Bundan sonrasında daha dikkatli olman dileğiyle. 😊

Verdiğin cevaplara göre;

Öyle güzel bir insansın ki etrafındaki insanlar senin güler yüzüne, pozitifliğine o enerjine hayran kalıyorlar. Sanki dışarıdan baktıklarında hiçbir şekilde derdinin olmadığını düşünüyorlar. Sürekli bir şeyler için çaba gösteren, çalışan ve disiplinli hareket eden bir insan gibi duruyorsun. Aslına bakarsan zaten öylesin. Bunları yaparken sosyal çevreni de oldukça geniş tutan bir insansın. Arkadaşlarınla aran iyi ve insanlar seninle vakit geçirmekten keyif alıyorlar. Ama içsel olarak yaşadığın birkaç problemlerin var. Aslında dışarıdan güler yüzlü bir insan olarak gözüksen de tek başına kalıp, düşündüğünde içinde isyan eden bir çocukla karşılaşıyorsun. Bu bazen kendine bazen de insanlara karşı oluyor. Ama genel olarak, kendi kendine verdiğin bir savaş söz konusu diyebiliriz. Gece kafanı yastığa koyduğun zaman, geçmişe dair sürekli bir düşünce içerisine giriyorsun. Yaptığın hataları veya yapmaman gereken şeyleri neden yaptığına dair kendini sorguluyorsun. Hatta bazen kendin için kararlar alıyorsun. Bunları birkaç gün gerçekleştirdikten sonra tekrar eskiye geri döndüğünü fark ediyorsun. Bunun sebebi aslında geçmişin izlerini hala üzerinde taşıyor olmandan kaynaklanıyor. Şu andaki yaşamının tek sebebinin zamanında aldığın kararların sonucu olduğunu düşünüyorsun. Tabii bazen de geleceğe dair kaygılar yaşıyorsun. Ne yapmak istediğini bilemiyorsun. Sanki herkes bir şekilde kendini kurtaracak ama sen ortada kalacakmış gibi hissediyorsun. Aşka dair bazı yanlışlarının olduğunun farkına varıyorsun. Ama bunu karşı tarafa asla göstermiyorsun. Çünkü sen her zaman doğru olan tarafsın. Bunu herkes böyle bilmeli diye düşünüyorsun. Fakat gece olunca kendini suçlarken buluyorsun. Anlayacağın bu çekişmelerin seni biraz yıpratıyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2696
814
258
185
108
103
78
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İşte birisi

oha cidden anlatti lan

Duran Uysal

😱😱 beni benden iyi biliyor 👏👏

Umut Can

Gerçekten harikasınız. Kimse beni bu kadar iyi anlatamazdı... TEŞEKKÜRLER !