Ünlülerin kulis isteklerinin ne denli garip olduğunu artık neredeyse hepimiz biliyoruz. 7 sene sonra Türkiye'ye gelecek olan Jennifer Lopez, 6 Ağustos tarihinde Antalya'da konser verecek. Bu büyük organizasyonun perde arkasında ise ünlü şarkıcının kulis istekleri de bulunuyor.
7 Yıl Sonra İlk Kez Türkiye'de Konser Verecek Olan Jennifer Lopez'in Bir Garip Kulis İstekleri
Jennifer Lopez, dünyaca ünlü bir şarkıcı ee çoğu ünlü gibi kendisinin de garip kulis istekleri var.
ABD'li ünlü şarkıcı 7 sene aradan sonra Antalya'da hayranlarının karşısına çıkacak.
Bilet fiyatları ise 2 bin TL olarak açıklanmış. Tabii buna otelde konaklama ücreti dahil değil. Sadece içeceklere ücret ödemeyecekmiş gelenler.
Jennifer Lopez'in kalacağı Kral Villası'nın bir gecelik ücreti ise 25 bin TL.
Ünlü şarkıcının istekleri oldukça şaşırtıcı olsa da, çoğu ünlüden daha normal isteklerde bulunmuş.
Tabii, bunlara ne kadar doğal diyebilirsek.
Villanın sıcaklığı tam 14 derece olacak.
Villanın tamamı beyaz renkte dekore edilecek.
Mumlar, greyfurt ve limon çiçeği kokulu olacak ve yatak odasında beyaz gül ve zambak bulunacak.
Çikolata, kurabiye, cips ve meyvesi asla eksik edilmeyecek ve yemekleri de villada özel olarak hazırlanılacak.
Son olarak, villada özel bir spor salonu olacak... Sadece soruyoruz; bu kadarına gerek var mıydı?
7 yıl önce istekleri garip gelmemiş ve yapılmış ki, yine gelmiş. Helal olsun tuttuğunu koparmış amq.
gerek var.amk ben de milyarlar içinde yüzsem,dünya starı olsam benim de özel isteklerim olur!boru degil dünya starı yani..bi özelligi olmayacaksa ne anlamı kaldı?!..yemegin villada hazırlatılmasının sebebi zehir sanırım.

Amerika da artık kimsenin zikine takmadığı sayın Löpet döktürmüş..Gerçi ibrahim erkal,ın Hander Yener'in istekleri ile de birebir muhattab olmuştum bir dönem,aynı bokun amerika görmüşü.

Bizim en boktan sanatçıların eminim daha çok kaprisi isteği oluyordur. Kadın dünya starı olmuş, olur böyle istekler kimene
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın