Görüş Bildir
Haberler
7'nci Kattaki Evlerinin Balkonundan 'Düşen' 23 Yaşındaki Ece, Hayatını Kaybetti

7'nci Kattaki Evlerinin Balkonundan 'Düşen' 23 Yaşındaki Ece, Hayatını Kaybetti

Batuhan
27.01.2022 - 09:00

İzmir'in Konak ilçesinde, hava almak için çıktığı 7'nci kattaki evlerinin balkondan dengesini kaybederek düşen Ece B. (23), hayatını kaybetti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, saat 00.10 sıralarında Göztepe Mahallesi'ndeki bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, ailesiyle birlikte yaşadığı öğrenilen Ece B., hava almak için çıktığı balkonda dengesini kaybederek 7'nci kattan beton zemine düştü. Olayı gören yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde talihsiz kızın hayatını kaybettiği belirlendi.

İnceleme sürüyor

İnceleme sürüyor

Ece B.'nin öldüğünü duyan yakınları sinir krizi geçirirken, polis ekipleri cesedin bulunduğu noktada güvenlik önlemi aldı. Ece B.'nin cansız bedeni, savcı ve polisin olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Ayrıca bakınız

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Behlül

Ya intihar etti, ya aile işin içinde.. Bu balkondan düşme olayları nedir nasıl bir yalandır ya! Bunun ihtimali kaçta kaç ki buna sığınıp duruyorsunuz.. Allah... Devamını Gör

Söyledim gitti

Kendini kötü hissettiği için balkona çıkmış ve başı dönmüş olabilir. Bir madde etkisinde olabilir. Korkuluklar alçak ise dengesini kaybetmiş olabilir. Bakalı... Devamını Gör

ipekn

bir balkon faciası dahaa gelenek gibi devam etmeye başladı

Aziz TORUK

her ne sebepten olursa olsun ama genç hayatlar solmaya devam ediyor bu gerçekten üzücü :(