Görüş Bildir
Haberler
7 Kasım 2021 MasterChef Kim Elendi? Potada Kimler Var? Masterchef Eleme Adayları Kim?

7 Kasım 2021 MasterChef Kim Elendi? Potada Kimler Var? Masterchef Eleme Adayları Kim?

GNS
07.11.2021 - 23:27

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef Türkiye finale adım adım yaklaşırken bir eleme oyununu daha geride bıraktı. Eleme adayları arasındaki rekabet nefes kesecek cinstendi. Kıyasıya rekabetin asla kesilmediği 7 Kasım MasterChef eleme oyununda, yarışmacılar çilekle yaratıcı bir tabak ortaya çıkartabilmek için mücadele verdi. 7 Kasım MasterChef eleme adayları kimler? Masterchef'te bu hafta kim elendi? Haberimizde sizin için derledik…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Yemek tutkunlarının bayılarak izlediği yarışma MasterChef bu akşam yine bir  eleme gecesi oyunu daha ekranlara geldi. Yarışmacılar MasterChef serüvenlerini devam ettirebilmek adına kıyasıya rekabet etti. Peki eleme adayları kimler?

MasterChef Eleme Adayları Kimler?

MasterChef Eleme Adayları Kimler?

MasterChef 7 Kasım Pazar akşamında eleme potasındaki isimler kıyasıya rekabet etti. İşte elenmemek için savaş veren o yarışmacılar:

  • Pelin

  • Emre

  • Burcu 

  • Dilara

  • Mert

  • Hasan

Eleme potasında çilek ile ortaya çıkarttıkları yaratıcı tabaklar ile potadan kurtulan ilk üç isim Hasan ve Dilara oldu. Elenmemek ve yarışmaya devam etmek için mücadeleleri bu akşam devam eden isimler ise Mert, Emre, Burcu ve Pelin oldu. Kimin eleneceği ise takipçiler tarafından merakla bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın