Görüş Bildir
Haberler
7. Futbol Buluşmaları Kayseri'de Başladı

7. Futbol Buluşmaları Kayseri'de Başladı

Enver K.
12.05.2015 - 16:16
İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye Futbol Direktörü Terim, 'Arkadaşlarımız bize çok önemli bilgiler aktardı. Yol haritamız her gittiğimiz şehirde biraz daha belirgin hale geliyor. Çok güzel bir toplantı geçtiğini söyleyebilirim' dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) organize ettiği ve  Türk futbolunun yol haritası ile geleceğe yönelik projelerin masaya yatırıldığı  'Futbol Buluşmaları' toplantılarının yedincisi Kayseri'de yapıldı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, iki gündür süren toplantı  kapsamında Kayseri'nin yanı sıra Aksaray, Kırşehir, Nevşehir, Niğde, Sivas ve  Yozgat illerinin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), Türkiye Futbol  Antrenörleri Derneği (TÜFAD) başkanları, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu  (BESYO) müdürleri, futbol il temsilcileri, gençlik ve spor il müdürleri, milli  eğitim il müdürleri, belediyelerin spor teşkilatı sorumluları, teknik  direktörler, gençlik geliştirme programı teknik sorumluları ve antrenörleri,  profesyonel kulüplerin başkanları ile futbol şube sorumlularıyla bir araya geldi.

Terim, bir otelin toplantı salonunda yaptığı değerlendirmede, teknik  adamlarla görüşme imkanı bulduklarını, onların sorunlarını, dertlerini ve altyapı  sorunlarını hep birlikte masaya yatırdıklarını söyledi.

Uzun süren toplantılar sonrasında Türk futbolunu ilgilendiren konuları  görüşme imkanı bulduklarını ifade eden Terim, 'Arkadaşlarımız bize çok önemli  bilgiler aktardı. Yol haritamız her gittiğimiz şehirde biraz daha belirgin hale  geliyor. Çok güzel bir toplantı geçtiğini söyleyebilirim' diye konuştu. 

Skorer

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0