Görüş Bildir
Haberler
6'lı Masa 5'inci Kez Toplandı

6'lı Masa 5'inci Kez Toplandı

CHP, Demokrat Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi genel başkanları, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ev sahipliğinde toplandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Akşener, İYİ Parti Genel Merkezi'ndeki 'Liderler Buluşması'na makam araçlarıyla ayrı ayrı gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu dışarıda karşıladı.

Genel başkanlar yemeğin ardından toplantıya geçecek.

6'lı masanın 5'inci toplantısında dünyada ve Türkiye'de yaşanan iç ve dış siyasi gelişmelerin yanı sıra ekonomi başlıklarının ele alınacağı belirtildi. 

6 siyasi partinin ortak kurduğu komisyon çalışmalarının da toplantıda değerlendirileceği, bunlar arasında anayasa ve yasal çalışmaların masaya yatırılacağı kaydedildi. 

Bu toplantıda ayrıca 6 siyasi partinin çeşitli konularda kendi hazırladıkları çalışmaların da toplantıda ele alınacağı ifade edildi.

Toplantının ardından liderler ortak bir metin yayımlayacak.

Toplantıdan ilk görüntüler 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
15
10
9
6
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mantikli

Sizin 6'lı masanızın üstünde çay demleyeyim. Sizden bu ülkeye bir gram fayda gelmez, bu halk iktidardan nefret etti, sizden de nefret ediyor. Kurtuluş size k... Devamını Gör

Amon Ra

Eldeki bu, ne yapalım Japonya'dan Almanya'dan mükemmel siyasetçi mi ithal edelim? Ülke herşeyin vasatına sahip olduğu gibi siyasetçinin de vasatına sahip

hasan aga

Kemal kılıçtaroğlu "aponun özgürlüğünü isteyen ve heykelini dikeceğini" söyleyen selahattin demirtaşı serbest bırakacağını vaat etti. Ben vatanımı sevdiğim v... Devamını Gör

Amon Ra

HDP ye bakanlık vermedi mi bir değil 2 tane verdi hem de. Müslüm doğan ve Ali Haydar Konca yaz araştır

Serhat Çelik

Çaylar içildi,kurabiyeler yenildi. Bugün kimin günüydü acaba Meral Hanım ın mı?