Görüş Bildir
Haberler
5 Basit Soruyla Yaşınızı Tahmin Ediyoruz!

etiket 5 Basit Soruyla Yaşınızı Tahmin Ediyoruz!

Lousia
05.07.2018 - 12:57

Bu testimizde sana 5 basit soru soracağız. Bakalım bu sorulara göre yaşını tahmin edebilecek miyiz?

Hazırsan testi çöz bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk sorumuzla başlayalım. Aşağıdaki çizgi filmlerden hangisini çocukken severek izledin?

2. Arkadaşlarınla yemeğe çıktığınızda aşağıdakilerden hangisini yemeyi tercih edersin?

3. Önceleri kasetle mi şarkı dinliyordun, yoksa CD ile mi?

4. Sevdiğin bir filmi seç bakalım.

5. Ve son soru... Starbucks'a gittiniz. Peki ya sebebi ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

18 yaş altı!

18 yaş altı!

Testimize verdiğin yanıtlara göre sen 18 yaş altısın! Daha hayatın çok başındasın ve hayatı yeni yeni keşfediyorsun. Belki ilk aşk acısını tattın, sınav stresleriyle de boğuştun. Ama bunların bir sonu olacağını unutma. Ve hayatının en güzel dönemlerinden birindesin. Sen tadını çıkarmaya bak sadece. İçin kıpır kıpır. Enerjin çok yüksek. Hayattan keyif almayı da iyi biliyorsun. Arkadaş çevrenle de aran çok iyi. Sadece ailenle ufak tefek sorunlar yaşıyor olabilirsin. Bunlar büyümenin sancılı bir süreci bunu unutma. Hayatında güzel şeyler olmasını istiyoruz. Tatlı canını hiç sıkma. :)

19-24 yaş arası!

19-24 yaş arası!

Testimize verdiğin yanıtlara göre sen 19 - 24 yaş aralığındasın! Hayatınla ilgili karar alman gereken bir dönemdesin. Bu durum seni biraz zorluyor ancak kendini daha iyi tanımaya başladığın için adımlarını artık daha sağlam atıyorsun. Değer verdiğin şeyleri keşfettin ve nasıl bir insan olduğunu daha iyi biliyorsun. Senin önünde kimse duramaz. Sen yeterki hevesini hiç köreltme ve yaşamaktan hiç vazgeçme. Zaten daha yaşayacak uzun zamanların var. Belki de aşkı buldun ve onun peşinden de koşmaya başladın. Her şeyin istediğin gibi olmasını diliyoruz. :)

25-30 yaş arası!

25-30 yaş arası!

Testimize verdiğin yanıtlara göre sen 25 - 30 yaş aralığındasın! Hayatını yavaş yavaş düzene soktun. İstediğin gibi olmasa da çoğu şey belli bir sisteme oturmuş gözüküyor. Böyle olmasına çok sevindik. İşler istediğin gibi gitmeyebilir ancak bu dönem de geçici. Daha önce yaşadığın sıkıntıları hatırla. Artık çoğundan eser kalmadı belki de. Yeni dertlerin oldu tabii, ama bunlar da geçici. Sen hayatını her dönemde dolu dolu yaşamaya bak. Aşkı yaşa, dostlarının kıymetini bil. Her şey daha güzel olacak senin için. :)

30 yaş üstü!

30 yaş üstü!

Testimize verdiğin yanıtlara göre sen 30 yaş üstüsün! Gençliğini dolu dolu yaşadın. Artık bir aile kurdun, belki de bir çocuğun var. Ve ona anlatacağın birçok anın olduğuna da eminiz. Hayatın her dönemde tadını çıkarman gerektiğini biliyorsun zaten. İnsanlara karşı da daha seçicisin. Ne isteyip istemediğine eminsin. Kuralların olduğu daha özgür hissediyorsun kendini. Çünkü artık ayaklarının üstünde durabilen bir bireysin. Her şey gönlünce olsun, istediğin ne varsa ona sahip ol. Hayatın tadını çıkarmaya bak. :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
663
387
172
139
52
40
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
finnthehuman

Pokemon izledim diyorum, kasette şarkı dinledim diyorum, evde tek başına diyorum nasıl 18 yaş altı çıkıyorum. Sen 30 yaşındaki adama ergen mi diyorsun!!

Enes Güven

kasetle müzik dinliyordum dedim 18 yaş altı dedi :))) kaset en son ne zaman ortalardaydı acaba

artuditu

2000