Görüş Bildir
Haberler
5 Aylık Bebeğini Komşuya Bıraktı, El Ele Fotoğraf Paylaştı: ‘Allah Onun Belasını Versin’

etiket 5 Aylık Bebeğini Komşuya Bıraktı, El Ele Fotoğraf Paylaştı: ‘Allah Onun Belasını Versin’

Osmaniye’de bir anne, beş aylık çocuğunu komşusuna ‘hastaneye gidiyorum’ diyerek bıraktı ve evi terk etti. Z.A., ertesi gün ise sosyal medya hesabından el ele fotoğrafı ‘sonunda kavuştuk’ notuyla paylaştı. Eşinin o fotoğrafını gören İsa Alasırt, ''Ödeyemediğim için elektriğim kesildi. Çocuğumla birlikte bu şekilde yaşıyoruz. Onun Allah belasını versin'' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çocuğunu bıraktı, sevgilisi ile fotoğraf paylaştı

Çocuğunu bıraktı, sevgilisi ile fotoğraf paylaştı

Olay Osmaniye’nin Kadirli ilçesindeki 7 Mart mahallesinde meydana geldi. ‘Hastaneye gidiyorum’ diyerek beş aylık çocuğunu komşusuna bırak Z.A., evi terk etti ve sevgilisi ile fotoğraf paylaştı.

İHA’da yer alan habere göre; Hastaneye giden ve eşinin hastaneye hiç giriş yapmadığını öğrenen genç adam eşinin evi terk ettiğini anladı. Bir gün sonra ise Z.A. sosyal medya hesabına el ele tutuşmuş şekilde bir fotoğraf yükleyerek “Sonunda kavuştuk hasret sona erdi” notunu düştü.

‘2 yıllık evliydik’

‘2 yıllık evliydik’

Kadirli İlçe Emniyet Müdürlüğüne giden İsa Alasırt ise eşi hakkında kayıp başvurusunda bulundu. Ev kirasını ödeyemediği için elektriksiz, eşyası dahi olmayan bir evde karanlıkta 5 aylık bebeği ile ortada kalan Alasırt, bebeğin karnını doyuramıyor. Vücudu yara bere içerisinde olan 5 aylık bebek ise sürekli ağlıyor. Eşine seslenerek “Allah senin belanı versin” diyen İsa Alasırt, “2 yıllık evliydik. Eşim hastaneye gidiyorum diye çocuğumuzu komşuya bırakarak evden çıkmış. Ben ondan sonra eve geldim komşum beni çağırdı. Komşum eşimin hastaneye gidiyorum diyerek evden çıktığını söyledi. Ben de hastaneye gittim.

‘Allah onun belasını versin’

‘Allah onun belasını versin’

Hastaneye hiç giriş bile yapmamış. Sonra Osmaniye’ye gittiğini öğrendim Osmaniye’ye gittikten sonra başkasına kaçtığını öğrendim. Başkası ile el ele fotoğraf attı sosyal medya hesabına. Ev kirasını ödeyemediğim için elektriğim de kesildi. Çocuğumla birlikte bu şekilde karanlıkta kalıyoruz. Eşime de sesleniyorum. Onun Allah belasını versin başka da bir şey demiyorum kendisine” şeklinde konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2027
566
270
125
84
73
60
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ece anay

ya o yokluğa sefalete çocuk doğurmak nedir ??

Ece Özge Çetin

Valla benzer birşey yazmaya gelmiştim, 5 aylık çocuğu bırakmak elbette ne vicdana ne akla sığmaz ama öyle bir sefalete de çocuk yapılmaz. Hem daha kendileri ... Devamını Gör

DR.D

Hasret sona ermiş. Senin hasretini sikeyim kahpe karı.

KING OF RAKUN

Kimse kusura bakmasında elektrik faturasını ödeyecek paranız yok birde çocuk yapıyorsunuz, parasız erkeği bu devirde anası bile sevmez iyi olmuş sana, olan g... Devamını Gör